Beoordelingen van Milano Vroomshoop

Recente recensies van Milano Vroomshoop

4 sterren na 464 reviews

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, het duurde alleen behoorlijk lang voor het er was. het was het wachten wel waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld of bestelling eerder mocht komen i.v.m. drukte op tijdstip waar ik bestelling geplaatst had. Goed overleg dus. En snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als van ouds, erg lekker

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was goed Wrap was niet zonder tomaat of sla.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Maar eten een half uur later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de zoveelste keer dat het zo lang duurt. Kwart voor 6 besteld, en om 8 uur hadden wij ons eten pas en de saus waren ze vergeten. Uiteindelijk netjes gebracht, en het eten is ook altijd super! Wellicht kunnen jullie hier iets mee, een mail sturen naar de mensen voor als het zo lang duurt. De meesten waren over hun honger heen.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren lekker en goed belegd. Aanrader.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen kwartier geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, zoals wel vaker, ruim te laat bezorgd (ca. 30 minuten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed maar de bezorging was bagger. Heb 1,5 uur moeten wachten. Heb om 18.45 besteld en koos voor de optie zo snel mogelijk. Ik had beter voor 20.00 kunnen kiezen dan had ik een dik kwartier eerder kunnen eten. En daarnaast was er iets verkeerd gegaan tijdens het bezorgen waardoor de saus van de spare-ribs overal op zat en de pizzadozen waren ingedrukt waardoor een deel van de pizza aan de bovenkant van de doos bleef plakken. Uiteindelijk hebben we wel genoten van een lekkere maaltijd maar de bezorging heeft het wel zeer vervelend gemaakt.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan gevraagd, maar eerder dan bevestigd, dus prima!! Lekker eten zoals altijd

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17u besteld via de app. kon kiezen om het 18u te laten bezorgen. 5 min later komt de mail dat de verwachte bezorgtijd 18.20 wordt. oke, is prima. wordt het bezorgd om 18.45u elke keer wordt het later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de app besteld. Werd op de aangegeven tijd bezorgd. En het eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2,5 uur op de bezorging moeten wachten..... Dat het heel druk is op zondagavond en het langer duurt, begrijp ik. Maar zo lang? Anderhalf uur max. Er zaten 2 kindermenu's bij. Dan verwacht wel wat empathie in de volgorde van bezorging. Kinderen kunnen niet zo lang wachten. Gelukkig was het erg lekker en kregen we 3 euro korting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd, 1x nooit weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3de keer meer dan half uur te laat en bestelling klopte weer niet, voor de 2de keer achter elkaar

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en mooi op tijd bezorgd 👍

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar de bezorging duurt zo mega lang. Eerste bezorg moment dat ik kon kiezen was 19:00. Krijg gelijk een mailtje met verwachte bezorging om 19:25. Ik kreeg om 19:47 mailtje dat het onderweg was... uiteindelijk om 20:00 ontvangen. 18:14 de bestelling geplaatst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde enorm lang voordat het er was. Shoarma was mega droog en de aardappels mega slap. We bestellen echt vaak bij jullie maar deze keer was het enorm slecht, vlees was niet weg te krijgen en is ook helaas zo weggegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas aan half uur later dan de geplande bezorging, de pizza was wel weer erg lekker.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

16:00 besteld, afhaaltijd 16:45 gekozen. bestelling moest om 16:55 nog gemaakt worden. Toen waren de wraps ook op en kregen we ander brood. Smaakte wel goed.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijden zijn echt te lang. Jullie zijn telefonisch enorm slecht te bereiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was eerste keer. Goede service en eten is geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is altijd goed maar de bezorging kwa tijd is verschrikkelijk een half uur te laat

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij mijn bestelling geen sausjes en geen salade gekregen. Terwijl ik er wel voor betaald heb!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super voor elkaar. Keurig op tijd en smaakt zo als altijd geweldig. En handig dat je zo kan betalen.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren met meerdere mensen , dus grotere bestelling maar keurig op tijd geleverd en erg lekker

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's, maar duurde veel te lang. En telefoon werd niet aangenomen. Bij aankomst gelijk allerlei excusen, niet echt netjes.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Pizza’s goed belegd. Bezorging duurde langer dan gepland.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestellingen was een uur te vroeg. En er zat vrij weinig groente in mijn kapsalon. Maar verder was het eten wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te veel saus op de spareribs de helft er van weg gegooid. Je proeft alleen maar saus in plaats van het vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Ook sneller bezorgd dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje lange bezorgtijd...... maar het was het waard! Lekker..!👍

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Calzone had naar ons idee geen tomatensaus maar was wel goed gevuld en goed van smaak andere pizza’s waren lekker.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top jongens ga zo door!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes waren op, zonder overleg frieten gekregen. Kapsalon waren de groentes niet bij gedaan, 6 uur besteld, zou 10 voor half 8 geleverd worden maar was er pas om 8 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima portie grote. Lekker gekruid. Aanrader.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed alleen, veel later dan de verwachte tijd ( om precies te zijn 55 min ) wel heel erg jammer dat men dan niet even telefoontje pleegt of even een mailtje stuurt dat het wat langer duurt

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit 10! bezorging 10! Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was er een uur (!) EERDER dan aangegeven. En de pizza was kwalitatief super! (Had ook niet anders verwacht) Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg goed, heel hoge kwaliteit ook. Deze keer was bezorging erg laat, kan ook komen door het weer. Ook waren de aardappelen niet extra gekruid zoals aangevraagd en de pizza ook niet gesneden Jammer, kon ook zijn door de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk dames en heren!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, jammer dat we een half uur moesten wachten, maar daar is excuus voor aangeboden. Het smaakte voortreffelijk . Toppie.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg goed en mooi op tijd bezorgd 👌👌

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza's!! En fijn personeel Top!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker, alleen had extra kaas over mijn pizza besteld.... die is denk ik vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uur moeren wachten zijn we niet gewend van jullue slechte zaak gebeld waar blijft zijn onderweg ennog ziwat een half uur moeten wachten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we alwéér 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Drie kindjes vermoeid en honger pas om 18.45 hun eten. Dit is niet de eerste keer, vandaar nu ook geen goede recentie wbt de snelheid van het bezorgen. Het eten is heerlijk, maar dan een mail krijgen dat het onderweg is, en dan na een half uur na de mail nog steeds niets hebben toch maar even bellen, is de bestelling er nog helemaal niet uit! Kindje van 2 was ondertussen al in slaap gevallen van vermoeidheid en de oudere twee klagen dat ze zo lang moesten wachten. Jammer!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e Pinksterdag besteld. Lekker eten en snel bezorgd. 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ouderwets goed en snel klasse

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza en shoarma was prima verzorgd! alleen de 2 knoflook, vond ik de kleine platte bakjes weinig gevuld voor 1 euro per stuk. Verder duim op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed ,lekker en ruim op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service! Pizza & aardappeltjes waren erg lekker, zoals altijd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd en op tijd .een dikke duim voor de bezorger

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het nieuwe broodje döner was erg lekker👌

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uur te vroeg...altijd goed ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden met extra groente besteld. Maar wat er op zat hield niet over en was beslist niet extra. Smaakte verder goed. Wel jammer dat het een half uur later kwam dan afgesproken. Had het drie uur van tevoren besteld. Planning moet dus nog aan gewerkt worden

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en lekker eten

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed zelf de kinderen hebben lekker gegeten. Alleen jammer dat ik en 45 minuten moest wachten tot het klaar was . Tijd van ophalen was 18:45 toen ik weg ging was het 19:30

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld bij Milano en altijd tevreden maar deze keer ging het niet goed.. Om half 6 besteld en de bestelling zou geleverd worden om kwart over 7. Toen er om kwart voor 8 nog geen bezorger was maar gebeld. Ze waren nog bezig met de bestelling en in overleg de bestelling na 8 uur opgehaald zodat we half 9 aan tafel zaten. 3 uur later dan we de bestelling hadden geplaatst

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en lekker !

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel ik afgelopen dinsdag online kon bestellen (en betalen!) bleek de zaal gesloten! Had verwacht dat gisteren contact met me opgenomen zou worden of het geld teruggestort werd...erg slecht dit!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het heel erg dat het 2 uur heeft geduurd voordat de bestelling werd bezorgd. Er werd gezegd tussen 10 minuten en anderhalf uur. Maar ook die tijd vind ik al heel klantonvriendelijk.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s en schotels lekker. Aardappeltjes waren echt super vet...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100%

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 18.10 een bestelling gedaan en online betaald en het wordt pas om 20.30 bezorgd ook niks van zich laten horen zelf 2 keer gebeld ja komt eraan Eten was wel goed

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor mekaar duurde alleen erg lang Gelukkig wel warm 💪

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd met dank en heerlijk gegeten ,wel snel koud helaas ,mss door de afstand?!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen zeer overzichtelijk. Prima communicatie via email netjes de tijd erbij hoe laat het eten klaar is en zoals altijd was het heerlijk.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service, en het eten was super lekker, toppie.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was in orde en precies op tijd

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond een beetje een tegenvaller (vooral voor de kids) door de plakken ham ipv de reepjes ham. Graag weer reepjes ham de volgende keer hoor!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed. Bezorging wel wat laat terwijl ik ruim van te voren had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger deed het keurig netjes..maar de pizza’s waren al helemaal lauw en de laatste stukken waren al koud

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren ruim een kwartier te laat. Maar ter compensatie. Smaakte de pizza's super

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect , heerlijk gegeten . Alle lof voor de kok en de bezorger .

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry maar ik had een shoarma besteld. Maar ik kreeg een pizza shoarma.stond bij populaire gerechten .stond alleen shoarma dus ga ik daar vanuit. Ben niet zo'n pizza liefhebber heb het maar aangenomen anders moest ik nog langer wachten. M.v.g evert nieuwlaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oke was super lekker

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd 3 kwartier later bezorgd dan gepland terwijl er op tijd was besteld. En er zat groente op de kapsalon terwijl we duidelijk hadden gemeld zonder groente.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super goed de bezorging duurde erg lang 2,5 uur Dat moet beter/sneller kunnen

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en lekker eten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

PrimA

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een uur te vroeg ( waarschijnlijk de zomertijd nog niet bijgewerkt) En het eten was niet zoals we normaal gewend zijn van jullie het was behoorlijk flauw van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd alleen jammer dat het eten koud was

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en betaald Daarna een mail dat het 1,5uur duurde En uiteindelijk na 2uur bezorgd Erg jammer maar het eten was goed

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een pizza salami met extra kaas maar vond er niet veel extra aan eerlijk gezegd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers bedankt altijd lekker eten

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, en goede service, aardige jongen en heerlijk gegeten

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja was weer helemaal super klasse!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor 45 euro wat besteld, heb helaas nog actiecode ontvangen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per mail bevestigde bezorgtijd 18:00 u. Bezorging uiteindelijk pas om 18:42 u. Bezorger is blijkbaar een kwartier onderweg voor een ritje van 5 minuten want per mail werd om 18:30 u aangegeven dat de bezorger onderweg was.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100%👍🏻

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer perfect, alleen de wachttijd is giga

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorgster...

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het duurde echte veel te lang. 17.15 afhalen en 17.35 kregen we het dan eindelijk een keer mee! Super

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed . De bezorging duurde veelste lang .Half 6 besteld en 10 voor half 8 bezorgd.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim optijd en het smaakte super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst moeten wij anderhalf uur wachten op de bestelling bel ik naar jullie toe krijg ik te horen alle bezorgers zijn druk en word er gezegt als je het kunt ophalen kan je meteen al komen het staat klaar komen we bij jullie aan zien we maar 1 andere klant en verder is de hele zaak leeg word er gezegt nog 5 minuten dan is het klaar vervolgens weer een kwartier moeten wachten en word er doodleuk gezegt door een vrouw tegen een bezorger oh is jou accu nu ook al leeg nu zijn alle accu's leeg ... en alle bezorgers lopen ondertussen te niksen in de zaak "noem je dat druk ??"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur wachten op twee shoarma schotels is wel héél erg lang.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 3e x te laat 3 kwartier..bellen komt eraan nog 15 min wachten. Wss gewoon vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje veel aardappeltjes , wel lekker

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestellig gekregen. En vorige keer bestelling niet compleet

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super. Alleen bezorger was wat laat.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wilt u lekker eten ga naar milano pizzaria vroomshoop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wat super lekker zoals het hoort geen Klachten over, maar alleen 1 min puntje als je bezorgtijd 17:15 is en heb eten er pas 17:45 er pas is zonder melding dat het iets later word bezorgt is wat minder, had even laten weten dat iets uitloopt.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed maar vroeg om het te laten snijden is niet gebeurd

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De app om te bestellen is fantastisch. Hier kun je aangeven wat je wil en ook bij opmerkingen kun je extra informatie neerzetten. Wat ik alleen heel jammer vind is dat als ik nu zin krijg in pizza bv dat ik dan nog een uur moet wachten voor het bezorgd kan worden.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals van ouds steen goed

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was overheerlijk , voor herhaling vatbaar . Vr. Gr.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laat, en moest over bellen. En ze waren net bezig met de planning de eten en zouden langs brengen. Het pizza smaakte wel lekker maar koud. En de pasta was perfect niks over te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd geleverd , eten was nog goed warm en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten en op tijd

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden express smiddags optijd de pizza besteld omdat wij weg moesten. Helaas waren ze een half uur te laat...

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling belachelijk laat geleverd. Om 21:00 uur pas. Na email van tijdstip hebben we meerdere keren gebeld om te zeggen dat we het zelf wel komen halen maar telefoon werd NIET opgenomen. Bij aankomst om idd 21:00 uur waren pizza's lauw en taai.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon smaakte prima, de pizza wat karton-achtig. Om vijf uur besteld, het zou om vijf over half zeven gebracht worden (dat is sowieso ontzettend lang!) En het kwam pas om vijf voor zeven.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk de pizza's van milano

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super heerlijk..

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd Smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk, de gasten waren dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, spareribs waren goed warm en aardappels lekker gekruid. Bestelling was op afgesproken tijd geleverd.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!!!! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het altijd zo jammer dat het , vooral in het weekend, wel een uur tot anderhalf ur kan duren voor de bestelling er is. Kunnen jullie hier niet iets aan doen? Meer ovens ? meer mensen in dienst?

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vindt het een goeie pizzeria, alleen de levertijd duurt soms iets te lang!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit super goed erg lekker, ruim binnen de opgegeven tijd bezorgt. Goed bezig 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijke pizza's! En lekker snel geleverd ook!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was voor de zoveelste keer te laat! Nu nemen ze er al eeuwen de tijd voor en dan ook nog later komen pfff

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering. Top

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kapsalon. Ik lig nog op de bank zoveel gegeten haha

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Half uur gewacht op de pizza. En was niet warm, lauw opgegeten....

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en lekker.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb om 14.55 uur een bestelling gedaan om iets om 17.30 uur te laten bezorgen ruim op tijd dus, dacht ik zo. Maar dan is het eten er nog pas om 17.50 uur ruim 20 minuten later. Met als gevolg dat we in tijdnood kwamen en het niet volledig op konden eten. Ook was het niet zo warm als anders.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker, mijn neefje het gesmuld

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren meer lauw dan warm

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T smaakte weer goed en mooi optijd geleverd

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Om 17:30 bestellen en om 19:30 pas leveren is erg slecht (aangegeven zo snel mogelijk leveren). En je kunt hier nog geen invloed op uitoefenen. Tevens te laat geleverd (19:20 was de levertijd). Meldt op de site de wachttijd op dat moment, zodat je weet wanneer het geleverd wordt. Dan kun je nog afzien van de bestelling. Nu betaal je een zie je achteraf dat de bestelling extreem last komt. De pizza en de shoarma waren lauw en dat mag niet gebeuren. De smaken waren wel goed. Wat gevraagd is is ook geleverd.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam op de afgesproken tijd. Heerlijke pizza! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, Ik ben een echte pizza fan, Milano staat bij mij op nmr1. Complimenten de pizza s zijn heerlijk en iedereen is vriendelijk. Ik heb alleen al 2x een pizza peperoni ontvangen waarop geen pepers zaten, dit vind ik wel erg jammer vd pizza op dat moment. Omdat gisteren de 2e keer betrof wilde ik dit toch even melden. Groeten Esther.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 pizza 18:05 bestellen en 20:30 ongeveer bezorgt. Dat is dus 2,5 uur bezorgtijd.....

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed warm, dus vanouds erg lekker

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima alleen waren ze bij het broodje shoarma het broodje vergeten

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling verder prima, alleen jammer wanneer je vraagt om gesneden pizza's, dit niet gedaan wordt! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Heb om half 4 besteld, en in gezet dat het om half 6 bezorgd moést worden.om half 5 een mail terug dat mijn bestelling goed was binnen gekomen. En dan om 18 uur gebeld worden dat de bestelling heel laat was binnen gekomen. Wel 4 blikjes drinken gratis gekregen. Maar dit vind ik niet kunnen,had eters die suikerziekte hebben,en die wel op tijd moeten eten.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur voor we het bezorgd kregen Het eten is lekker

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb ruim 95 minuten moeten wachten op de pizza's. Nog een keer gebeld, en toen alsnog meer dan 30 minuten gewacht. Pizza's waren heerlijk, maar we laten ze niet meer bezorgen!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is nog steeds lekker,maar ik weet niet hoe het komt (dit was al de tweede keer dat het lauw aankwam) moest het in de oven opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste gerecht in tijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling van 14 personen werd precies op tijd bezorgd!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De telefonische service was erg goed, de kwaliteit va de pizza's viel tegen, ze waren wel erg afgekoeld, ook was de 4 stagioni heel kaal. De bezorgtijd op de site was 18.00 gevraagd 18.15 werkelijk 18.30. Ten slotte zou ik een tegoed bon krijgen voor de afbestelde pizza, deze was er niet bij. Volgende keer hopelijk beter, groet Michiel

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer goed eten

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super ik ben vrachtwagen chauffeur ik had die dsg 15 uur gewerkt ik had trek en een kapsalon nou ik kreeg het niet op echt klasse mannen super service

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het om kwart over 9 besteld en het zou een uir duuren voor het er zou zijn. Na ongeveer 15/20 minuten was het er al alleen een beetje koud maar verder prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging sneller dan verwacht. Alleen kwaliteit deze keer wat minder dan de keer er voor. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.48 uur besteld, zou om 18.00 uur bezorgd worden. Maar helaas pas om 18.30 bij ons bezorgd. Jammer dat dit bij elke bestelling zolang duurt. Dit zou verbeterpunt zijn! Voor de rest dik voor elkaar

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig lekker, top 👍

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gelukkig eerder dan stond aangegeven en het smaakte weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had 1 pizza bestekd 1 kapsalon en 1 broodje donner. Helaas was de pizza niet warm maar gelukkig de rest wel. Verder zoals altijd vriendelijk geholpen en het eten smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier nooit meer!! Pizza bij aflevering steenkoud! Vervolgens bel je op, ja sorry meneer we kunnen niks meer bezorgen. Wel afhalen. Pizza was ook droog / te vet. Meteen weg gegooid.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als gewoonlijk weer lekker gegeten, lekker warme pizza en gekruide aardappeltjes nummer 1

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en op tijd klaar, ondanks de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Traag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Met 1 woord TOP 👌

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging boekt vooruitgang. Vorige keer 40 min te laat, Deze keer maar 30 min te laat

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfeckt

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekkere spareribs!

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super, bezorging is opzich ook niks mis mee. Alleen jammer dat de opgegeven tijden niet gehaald worden, bij ons was het eten er een half uur later. Met drukte wel begrip voor, maar zou fijn zijn om een tijds-update te krijgen als het later wordt.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest 1,5 uur op mijn bestelling wachten, ik vind het niet normaal dat het zolang moet duren. Ik heb na een dik uur wachten naar jullie gebeld maar de telefoon werd niet opgenomen.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van Milano is erg achteruit gegaan de pizza was op sommige plekken zo hard dat je er niet in kon bijten en andere plekken weer heel soppig. Was voor ons de laatste keer bestellen bij Milano.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wet niet hoe,maar mij pizza was koud , maar even in de oven gedaan

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten 🍕👌🏻👍🏻

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld en op tijd. Ook nog een mailtje dat de medewerker onderweg is. Makkelijker kan het niet.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Alleen hier en daar onduidelijkheid over de tijd wanneer het geleverd zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 min te laat

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk, maar er zaten wat aangebrande stukjes bij en dat is niet zo lekker en de knoflooksaus was wat veranderd van smaak en uiterlijk. Snelle en nette levering. P

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op de afgesproken tijd. Altijd goed eten bij Milano.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super pizza. De lekkerste pizza at ik altijd in Oostenrijk, maar Milano is nu de nr 1

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker weer, ook lekker dat jullie het even had in punten hebben gesneden, bedankt

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service! Binnen 1 uur na het plaatsen van de bestelling werd onze bestelling geleverd. Bezorger was erg vriendelijk. Vlees had misschien iets minder donker gebakken gemogen, maar al met al zijn we heel erg tevreden!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, pizza was gesneden!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bet bezorgen duurt veel te lang...

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza en spare rib schotel waren lekker! alleen jammer dat ik om kwart over 5 bestelde, en het pas om half 8 kreeg! was al over mn honger heen helaas!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 1 uur. Is wel aan de lange kant.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed en de bezorging zoals afgesproken

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde optijd zodat het hier om 4 uur was kreeg het pas om 5:00+-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou eerst 1.5 uur duren bezorgen toen gebeld en op gehaald was t 45 minuten.... Jammer dat het altijd zo lang duurt bij jullie eten prima in orde

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van goeie kwaliteit Shoarma en ruime hoelveelheid

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ruim een uur te laat helaas.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Vond de tijd te lang, anderhalf uur wachten kom je daar sta je er nog een half uur te wachten, eten was wel goed btw

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super tevreden, Vanavond dik half uur te laat.. Geen melding dat eten onderweg was en de extra bij bestelde frietjes zijn niet geleverd Tevens waren de spareribs dit keer niet van de zelfde kwaliteit als normaal maar geen paniek volgende proberen we het weer ;)

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel goed. Deze keer pizza niet gesneden en aardappelen niet extra gekruid hoewel ik dat wel in opmerkingen heb gezet.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super voor elkaar altijd , en het eten is altijd heerlijk ! Als je foutje maakt komen ze het toch brengen dikke 10 👍🏻

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan gepland maar eten was goed

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde voor 4 uur het kwam pas om 5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer erg lekker, sterren zeker verdiend.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet gesneden, wel gevraagd

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer heerlijk 😋

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na aanbevelling van Jos Kappert die hier dagelijks besteld toch eens zijn advies opgevolgt.Wat heeft die jongen een smaak!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam veel te laat en de korsten van de pizza waren keihard! Ik zou niet snel weer wat bestellen.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker groetjes

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en op tijd geleverd

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en super service

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd geleverd

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd bij milano. Altijd super maar dit keer kreeg ik verlepte sla beetje jammer dus helaas is dat in de prullenbak beland

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog steeds lekker

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed van kwaliteit maar bezorgtijd klopt eigenlijk nooit😬 En deze keer zaten de sausjes er ook niet bij.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was uitstekend, spareribs goed gemarineerd en aardappelen goed gekruid en lekker op tijd geleverd. Kwaliteit is nogal verschillend en levertijd is meestal lang, deze keer niets op aan te merken. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via internet, krijg netjes bericht terug met verwachte bezorgtijd 20:40. Daarna geen mail meer gehad. Om 20u telefoon waar ik ben. Bezorger staat voor de deur. Geef dan geen verwachte bezorgtijd door of stuur weer een mail als bezorger onderweg is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker gegeten,zo als altijd ook de gasten vonden het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, maaltijd was heerlijk

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel al een aantal jaren bij jullie , en het is altijd lekker, ben erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Teveel kruiden op de aardappels

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. Eerder dan verwacht en altijd top kwaliteit. Danku! Wij zouden het wel lekker vinden om ook schnitzels te kunnen bestellen. :)

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 16:15 besteld. 16:45 was de bezorger er al met ons eten. Top!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas stukken waren aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal via de app.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, jammer genoeg betaald voor 2x milano saus en er niet bij gekregen. Ook heb ik gevraagd om extra gekruide aardappelen maar ze waren niet erg gekruid, jammer. Maar de pizza was wel erg goed!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, vriendelijk en de pizza's waren heerlijk! Dankjewel :)

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lang moeten wachten. Om 17.30 eten besteld, en om 19.20 is het pas bezorgd. Online besteld en ‘zo snel mogelijk’ aangeklikt voor bezorging. Dit was dus absoluut niet snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas erg slecht Gister 2 uur moeten wachten Op een wrap en een broodje kip. Intussen 2 keer gebeld en zou een waardebon krijgen voor de volgende keer. Toen uiteindelijk ons eten werd bezorgd zelfs geen waardebon. Voor ons was dit echt de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super en zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waren sneller dan verwacht, das altijd goed ??

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza lekker, spaghetti niet.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is goed maar duurt alleen veels te lang. Bijna anderhalf uur op mijn pizza en 2 pitabroodjes moeten wachten. Dit is echt te lang.. De pizza en pitabroodjes waren wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed en de bestelwijze erg gemakkelijk gewoon betalen met ideal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel, en het eten was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was er om 17:30 zoals afgesproken om de bestelling op te halen. Alles was al klaar, prima op tijd echter was de pizza koud ! Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Smaakte heerlijk. Vriendelijke bezorger die netjes bleef, ondanks dat mijn bel het niet deed en hij even moest wachten. Altijd weer Milano! Zelfs mijn partner vond de kip döner lekker terwijl hij er normaal niks mee heeft. Super!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20.00 uur besteld en iets voor 21.30 uur bestelling pas gekregen, wel ongeveer de tijd die u hebt door gegeven. Maar toch anderhalf uur op eten wachten is wel lang Maar eerlijk is eerlijk het eten was perfect!!!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam dik een half uur te laat, ik heb geprobeerd de bellen naar jullie maar ik werd gewoon weggedrukt of er werd niet opgenomen, 6 keer achter elkaar!!!! Toen de pizza’s eenmaal aankwamen waren de 3 dozen in elkaar gedrukt, en zat er meer pizza tegen de bovenkant van de doos gedrukt dan dat er wat op de pizza zat. Verschrikkelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een mail waarin stond dat de bezorging van onze bestelling over 65 minuten zou zijn. Maar gelukkig was het er met een half uur. Ideaal dat betalen met iDeal voor als je geen contant geld thuis hebt.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg bevestiging dat de bestelling half 6 zou komen was pas 10 voor 6 besteld

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte zoals altijd heerlijk. Lekker en goedgevulde calzone gedeeld met manlief die een döner schotel had. De aardappelschijfjes zijn echt super, knoflooksaus ook top en de calzone telkens om weer van te smullen. Super lekker Turks broodje erbij en de döner is uitstekend. Elke keer weer en zelfs sneller geleverd dan verwacht! Danku

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur gewacht te hebben, heb ik gebeld waar de bestelling bleef... ik snap dat het zondags druk is maar klanten 2 uur en 15 min. op hun bestelling laten wachten is niet fijn en is niet goed voor jullie klandizie.. Schaf een oven meer aan en haal die tijd naar beneden. Niemand hoor je over jullie goede eten, maar juist heel veel over de te lange wachttijd... dat zegt ook veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Goed en Snel . Dat kunnen ze bij Milano wel.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam te laat. Pizza was bijna koud. Aardappelschijfjes waren klef.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en netjes voor de bezorgtijd binnen

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer een half uur later dan aangegeven. Vorige keer ook al (veel) te laat geleverd.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Belachelijk dat je er bijna 2 uur op moet wachten op een doordeweekse dag!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij Milan Alleen altijd lang wachten .aangeven rond 7 uur .mail wordt half 8 . Komt het tegen 10 voor 8 . Mischien dat dat iets beter kan . Mischien toch denken aan uit bereiding. Jullie zijn gewoon toppers

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren het vergeten? 2 bestellingen op 2 adresen gedaan en deze duurde anderhalf uur langer... tevens vielen de spareribs tegen (normaal wordt er iets meer tijd voor genomen waardoor ze wel goed zijn)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, warm, niet vettig(bezorgd). Precies zoals het hoort.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al bijna een jaar gaan we naar de concurrent. Toch wouden we een weer een keer Milano proberen, met de hoop dat de kwaliteit en bezorging verbeterd was. Jammer genoeg dus niet.. Bijna 2 uur op de pizza moeten wachten, terwijl er na anderhalf uur werd gezegd bezorger is onderweg. We wonen er 10 min vanaf, dus een half uur onderweg is wel heel lang. De pizza zelf was ook matig. De bodem was erg slof. Jammer maar helaas, wij blijven dus toch bij de concurrent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd Perfect, daarna gestrekt op de bank uitbuiken :P

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, zoals altijd!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uur later dan aangegeven. Het eten zelf maakte het wel weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, makkelijk via iDeal betaald !! En smakelijk uiteraard ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker met een speciale smaak!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en zeer snel bezorgd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs. Er zat een heel lange wachttijd op maar de bezorger was er een dik half uur eerder, altijd goed!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was top! Mooi klaar op de tijd die ik had gekozen. Prima!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde +/- 2 uur om 2 klaar te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is heel goed ..maar de planning wanneer als het klaar is dat is waardeloos we hebben een uur zitten wachten op het eten terwijl we mail kregen dat het al veel vroeger klaar was +dat we nog comentaar kregen van die vrouw wat daar werkt en beweerde dat het niet zo was ..bedankt milano ...eten is welheel goed mijn complimenten ....volgende keer blijven we in huis en bestel om 3 uur en laten we brengen ..weet wij zeker dat we om 5 uur eten ..

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bevestiging gaf levertijd van 1,5 uur, in de praktijk bleek dat 3 uur te zijn.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

elke keer weer te laat ! maakt niet uit als je grote of kleine bestellingen doet. Meerdere ovens aanschaffen zodat als het druk wordt u een oven er bij aan kunt doen. Jullie moeten hier wel wat aan gaan doen want er wordt veel gepraat in het dorp over jullie slechte service qua tijd van klaar maken en bezorgen. dit is GEEN goede reclame voor jullie dus uitbreiden de zaak. mensen blijven straks weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik moet het toch even uitleggen. Het eten was een 5 ster, dat maakte het wachten wat dragelijker. Heb de bestelling gedaan en toen werd aangegeven voor 17:45 uur. En bij aankomst werd mij gezegd je hebt na die tijd ook een mail gehad en daar stond in om 18:40 uur en tot die tijd kon ik zitten wachten. Als ik dat van tevoren had geweten was het niet doorgegaan.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerkingen bij de bestellingen gaan lezen !!!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, en snelle bezorging

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. En de bestelling was ruim op tijd. Eten was nog goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, en prima volgens de aangegeven tijd.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:25 online een bestelling gedaan. Aankomsttijd zou 18:30 zijn. Om 18:40 maar eens gebeld, misschien was er wat misgegaan? Een jongedame kon melden dat de bestelling om 18:45 zou arriveren. Uiteindelijk werd het 19:20. Dus in totaal bijna 2 uur gewacht. Waarvan een uur over de afspraak tijd. Bezorger was aardig.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur bijna 45 minuten op de bezorging gewacht. Kapsalon was niet lekker. Normaal vinden we het eten en de service goed maar vandaag viel ons echt tegen helaas.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De service is super maar mijn pizza met zalm was nogal taai. Sorry.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, was wel wat laat bezorgd maar dat kwam omdat het druk was. Alleen wel een minpunt als ik dan vraag om een gesneden pizza & extra gekruide aardappelen, deze jammer genoeg niet krijg. (Besteld via de website)

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Precies op tijd geleverd. En de pizza smaakte weer naar behoren. Was helemaal top

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

ik had meer spek op de pizza verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb online bestelling gedaan voor 17:00, belden ze mij of het om 17:30 kon ik zei dat het goed was en ik had om 18:00 nog niks, ik heb ze ik weet niet hoe vaak gebeld maar ze namen gewoon de telefoon niet op en ja hoor om 18:50 kwamen ze er aan en het eten was ook nog eens koud.... Dit was voor ons de laatste keer!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten 2uur wachten voordat onze bestelling gebracht werd. Toen het gebracht werd door een hele vriendelijke jongen, was het ook al grotendeels koud helaas☹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd ??

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

18:00 kan je het ophalen en om kwart voor 7 sta je nog in de pizzaria

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht 2.5 uur moeten wachten op de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Vroomshoop speciaal was een beetje aan droge kant, volgende keer mag het wel iets vettiger. De rest was super

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke calzone pizza, like always! De lasagne was helaas een beetje verbrand, desondanks heerlijk en die kaas die jullie gebruiken, smaakt fantastisch! Bezorging duurde iets langer dan gepland, de status had dit echter niet bijgewerkt, dus vandaar 1 puntje minder, maar desondanks nog heel snel! De vorige keer zelfs dik een half uur eerder. Toppers! Altijd weer.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en de pizza’s waren weer heerlijk!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur later dan was aangegeven

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was een beetje koud

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten als ik bij mijn zus op visite kom hier! Fantastisch en zeer tevreden.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren Zeker ruim 2.5 uur op onze bestelling gewacht en een uur nadat aangegeven was. bel je er heen na 7 x keer wordt er eindelijk is opgenomen en een jong schoolmeisje die opneemt en nergens van af weet en zich ook nog eens verdedigd. Doe toch aub iets aan jullie planning in de keuken! Snap dat het druk kan zijn en het een keer kan gebeuren, maar we hebben dit al zo vaak gehad, maar voor ons is het nu klaar! Jammer :/

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagmiddag 17.15 uur besteld, met tijdstip 18.00 uur. Via email een bevestiging ontvangen dat dit 19.00 uur werd. Herhaaldelijk geprobeerd te bellen, geen gehoor. uiteindelijk 19.20 uur werd er opgepakt, financiële tegemoetkoming gekregen, met toezegging dat het met kwartier bezorgd zou worden. om 19.55 uur maar weer gebeld, nog niets ontvangen. Was het dus nog niet klaar. Uiteindelijk om 20.10 uur werd het bezorgd. Kwaliteit was wel prima, beetje veel olie/vet bij de dönerschotel. Smaak goed. Heb aangegeven bij bezorging dat ik het zeer bijzonder vind dat als je al uur en 3 kwartier hebt om te leveren (wat al te extreem is), dat ik het zeer bijzonder vind dat het dan nog zo uitloopt. Moeten jullie aan werken. Kost je klanten lijkt mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker maar ik miste wel 1 zakje aardappeltjes ik had 1 van de schotel en 1 extra zakje maar ik had er 2 extra bestelt. U mag me hierover mailen liever niet via telefoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal goed en op tijd, vandaag om16:315besteld voor een bezorging om 17:30, om 18:30 kwam het eten pas.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker, veel keuze, warm bij aankomst, vriendelijke bezorging. Wachttijd was deze keer zeer kort, erg prettig dus. Aanrader voor een mooie dunne pizza die niet platvouwt wanneer je een slice pakt.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd, en super snel, bedankt Louie en Team

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel proces via de app werkt goed, levering snel en het eten was weer perfect.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat het er altijd zo druk is toch persoonlijke groet.De pizza's worden met veel zorg bereid en zijn heerlijk.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere döner schotel besteld. Brood erbij was heerlijk zacht, genoeg döner voor 2 en de salades en aardappel schijfjes zijn zalig. Altijd weer top!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bijzonderheden, het wad lekker en goed

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar alleen jammer bij opmerking geen kaas doorgegeven maar helaas er zat wel kaas op.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer dat bestelling ‘vergeten’ is en niet is uitgeprint. Vervolgens zelf achter aan moeten bellen na anderhalfuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten prima maar moesten wederom w88 het was weer te laat en dit is niet de 1e x Jammer

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza snel geleverd

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De online bestelmogelijkheid is super. Na de bestelling ontvang je direct een bericht wat de verwachte bezorgtijd wordt. Wel ontzettend vervelend dat dit altijd tenminste 1,5 uur is. Om 17.06 uur een bestelling gedaan, de verwachte bezorgtijd zou 18.40 uur zijn. Om die tijd geen bezorger en ook geen bericht dat de bestelling onderweg is. Uiteindelijk om 19.20 uur een bericht ontvangen dat het onderweg is. De bezorger was om 19.30 uur bij ons. Dit kan echt niet! De bezorger hierop aangesproken, ja mevrouw het is druk. Daar heb ik als klant geen boodschap aan. Werk jullie bestellingen af op binnenkomst. Ophalen is maximaal 0,5 uur en bezorgen 1,5 uur (dit tijdspad is al absurd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Pasta was weer super lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima App werkt slecht , als je een winkelwagen hebt gevuld en je kiest voor afhalen is ie weer leeg, kun je weer opnieuw beginnen Betaal je met ideal, moet je daar extra voor betalen, zoo slecht

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, maar twee uur wachten op t eten is belachelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super voor elkaar

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom erg lekker!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed voor elkaar met de bestelling En smaakt altijd heerlijk..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en superveel, we hebben genoten.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed goede service

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en snel bezorgd (20 min). Top!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren de laatste keer zo lekker dat we besloten hadden, om gewoon nogmaals pizza te halen bij Milano. En het is zo geregeld, met het gebruiks gemak van de internetsite. Aanklikken, bevestigen en een tijd invullen wanneer je de pizza's wil ophalen. Echt super en een fluitje van een cent. Nogmaals een echte aanrader Milano !!!!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil rond half acht een bestelling plaatsen, Ik kom op een totaal van €17,50. Dus helaas niet mogelijk want je moet voor €18,50 bestellen zonder bezorgkosten. Oké dan bel ik wel gewoon. 3X gebeld maar geen reactie. Erg bijzonder Dan maar wat anders bestellen. Kom ik op €22,- uit. €5,- meer dan wat we oorspronkelijk van plan waren te eten De eerst mogelijk bezorg tijd is 20.30. Ik kies:zo snel mogelijk. Dan wil ik betalen via iDEAL betaal ik warempel 0,25 service kosten. HEEL BIJZONDER. Krijg ik een email dat de verwachte bezorg tijd 21.15(!!!) Is. Ik heb al betaald dus je kunt er weinig meer mee. Uiteindelijk was de bezorger hier om 21.20. Dus ruim 1,5 later dan ik besteld heb. Ik vind het echt waardeloos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's van hele goede kwaliteit. Veel keuze voor een goed prijs. Makkelijk te bestellen via internet, met de mogelijkheid om een extra opmerking te plaatsen en de tijd wanneer je je bestelling wilt komen ophalen. Een echt een aanrader, we komen hier absoluut terug.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was beetje koud

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk! Altijd weer genieten. De calzone is hier favoriet.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede service! De bestelling was op de aangegeven tijd er en de pizza's waren ergg lekker!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling online geplaatst, werd ik gebeld omdat de kappertjes die ik erop wilde op waren. Dat vond ik geen probleem ; dat kan gebeuren, gezien het tijdstip waarop ik mijn bestelling plaatste. Toen mijn pizza bezorgd werd kreeg ik een extra verrassing ; broodjes en kruidenboter ! Hun eten is altijd al prima, maar dit was de overtreffende trap ! :)

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super voor elkaar.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat makkelijk dat we nu online kunnen bestellen en betalen! Makkelijk geregeld, direct bevestiging en keurig op tijd geleverd. Een aanwinst wat mij betreft.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 uur wachten is wel een beetje lang. Maar kwaliteit was top. Hopen dat het volgende keer sneller bezorgd kan worden.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk zoals we gewend zijn.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top voor elkaar En altijd netjes op tijd!!! Ik bestel van uit sibculo Bij aankomst is alles nog warm Echt een aanrader!! Ik wil niet meer iets anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak veel te laat

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk voedsel, overduidelijk klaargemaakt met zorg en goede ingrediënten. Werkelijk smullen. Wel was de wachttijd heel erg lang, dit was nogal onprettig, gelukkig was al het eten nog goed warm toen het aankwam en was de bezorger een vriendelijke persoon. conclusie: Heerlijk eten, fijn personeel en een zeer fatsoenlijke service. Wellicht nadenken over manieren om de wachttijd te verkorten zonder dat dit de kwaliteit negatief beïnvloed ;)

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Iets te laat klaar, maar je ziet dat ze hard werken om je bestelling zsm klaar te hebben. Vind het altijd een plezier om te kijken hoe ze de pizza's maken.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er weer sneller dan verwacht, goed heet en super, de bezorger vriendelijk :)

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van een Milano schotel. Altijd vriendelijk personeel.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd top voor elkaar, ook zijn de bezorgers altijd vriendelijk, kortom dik verdiende 10/10.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

0.45 minuten te laat. Beetje jammer

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dichtgeslagen pizza was erg nat er zat heel veel vocht in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker fam. Ekkel

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ze waren voor de 2e keer een pizza vergeten

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ik weet hoe de website precies werkt gaat alles van een leien dakje. De bezorgtijd wordt ruim aangegeven, je wordt per mail op de hoogte gehouden en dan blijkt dat de bezorger al onderweg is ! Lekker eten, goed warm en altijd vriendelijke gezichten. Of je nu daar eet of laat bezorgen.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super. Ik bestelde om iets voor half 6 en het was klaar om 10 voor 6. Toen ik bij Milano was om 10 voor 6 was er nog geen bestelling klaar. Uit eindelijk heb ik ruim 50 minuten moeten wachten! Dit kwam door een fout van een collega, dit vind ik niet erg maar had het fijn gevonden dat ik was gebeld zovan, sorry het duurt langer door een fout. Dan had ik ook 50 min nog iets anders kunnen doen!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via het internet is eenvoudig, mogelijk om met iDEAL te betalen was een verrassing. Het duurde even, maar toen het bezorgd werd was het goed warm, vriendelijke bezorger en uitstekend eten.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's gegeten.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Storing op de site. Niemand die iets merkt, of een soort van fourmelding krijgen. Anderhalf uur op eten gewacht. Achteraan gebeld, al met al dik 2u moeten wachten

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet op tijd verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima voor elkaar. Bestelling kwam een half uur eerder dat kwam mooi uit.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza's zijn altijd goed daarom bestel ik al jaren bij jullie. Maar qua bezorging is het niet goed.. De pizza's zijn altijd standaard een kwartier tot half uur te laat. Ik krijg altijd keurig een appje hoelaat jullie er zullen zijn, maar dan komt er altijd 20 minuten bij op. Ik denk dat je daar veel klanten mee kwijt kan raken

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

goed eten, goede service en vriendelijke mensen.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling kreeg ik een mailtje dat het om 20.35 geleverd zou worden. Achteraan gebeld of het ondanks de grote bestelling iets eerder kon en tot onze grote blijde verbazing stonden de 2 fietsbezorgers om 19.50 al voor de deur! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte allemaal heerlijk! Levering. We kwamen een bakje saus te kort dat is wel jammer want zo'n bakje kost wel een euro. De bezorging kwam wat later dan gepland en de melding kwam later dan de in de app stond. Maar al met al was het erg lekker!

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijne service, ze hebben geholpen de grote bestelling in de auto te laden. Was wel later klaar dan gehoopt... goed gemaakt met aardappels? toppers

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

de pizza waren heerlijk. de pasta zeevruchten was te zout en niet te eten.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd goed eten en kwaliteit supper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak bij milano wat mij elke keer weer op valt is dat je niet kan pinnen in de zaak zelf . Wat behoorlijk irritant is om dat tegenwoordig iedereen alles met pin doet . Wat ze wel inmiddels goed doen is een eigen app hebben voor de mobiel. Daar ben ik echt blij mee alleen . Daar in maken ze een grote fout . Wat mij overkwam is dat ik netjes een mail van hun kreeg 19.00 wordt er bezorgt en wat er vervolgens gebeurt is dat ik mijn bestelling pas om 19.38 krijg en dat kan je tegenwoordig niet meer maken mensen hebben geen zin om te wachten . Als je belooft om op 19.00 er te zijn dan moet je er ook zijn . Dat kost hun BEHOOR

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, maar er was iets te weinig saus en iets te weinig gefrituurde aardappelschijfjes ze waren iets te hard gebakken

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top snel en goed geleverd! Uiteraard was het ook weer heerlijk.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging. Eten was prima op smaak en duidelijke informatieverschaffing over de bestelling. Bevestiging van de bestelling. Verwachte tijd en een email dat de bezorger onderweg is. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en super service. Ook geen zin om de deur uit te gaan? Bestel dan heel gemakkelijk online!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service vond het ook heel fijn dat je berichtjes krijgt dat de bestelling onderweg is. Eten smaakt zoals altijd top!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de kou, bestelling op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per toeval was ik de eerste die online besteld heeft, doordat jullie bezig waren met een proef. Het bestellen is overzichtelijk en gemakkelijk. Ik zou alleen de keuze van sausjes eraan toevoegen. Verder ben ik zeer tevreden.