Beoordelingen van Milano Vroomshoop

Recente recensies

4.0
Ricarfo
3 december 2023

Uur telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilko terbekke
3 december 2023

Was weer super voor mekaar

Marco
3 december 2023

Goed bereid, vers en heel lekker. Zowel de pizza's als de döner en shoarma. Oh en Niek is een grote held! Super bediening

j.b.
1 december 2023

Heerlijk

I
26 november 2023

Wederom bestelling veel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ylona
25 november 2023

Heerlijke pizza’s en pasta’s

Jordy
22 november 2023

Eten smaakt super. Wel een klein puntje dat verbeterd moet worden. De saus wordt wel eens vergeten. Dit is inmiddels de 3e keer al in korte tijd.

Thea Brinkman
19 november 2023

Super lekkere pizza's, goede kwaliteit en mooi van prijs

robert
18 november 2023
Jesper Derks
18 november 2023

Wij bestellen altijd bij Milano. Over het algemeen altijd tevreden en het eten smaakt altijd goed, eten wordt optijd bezorgd, altijd warm als het bezorgd is of afgehaald. Deze keer was het eten niet super warm meer, kan gebeuren. En alle 3 de knoflooksaus bakjes waren vergeten. Toen ik het thuis uitpakte zat er in de folie een bakje salade en whisky saus, hadden het verkeerde gekregen. Ik moest een medewerker er ook op attenderen dat er ook een blikje icetea was besteld als extra bij de kapsalon. Leek ook niet gezien te zijn. Verder was alles goed, smaakte goed. Wel aantal keer gehad dat ik een saus bakje mis of er niet genoeg bij mij bestelling heb. Niet heel er, maar misschien kunnen jullie er op letten.

Natasja Hakkers
15 november 2023
Michael
13 november 2023
Mayra
12 november 2023

Was voor de geschatte tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wessels
12 november 2023

Na maanden toch maar weer eens een bestelling geplaatst, Deze keer keurig optijd en een lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tegelzetbedrijf Horsman
12 november 2023

Prima eten en snelle service

Vd Velde
11 november 2023

Lekker eten en vriendelijke bezorging.

Anita
10 november 2023

Was allemaal goed voor elkaar

Dorst
9 november 2023
Sientje Benus
9 november 2023

Heerlijk gegeten niets op aan te merken

Jaap Bakhuis
9 november 2023

Met een zeer slechte ervaring bij de laatste bestelling die ik bij jullie zelf ophaalde, aan de zaak (3 kwartier te laat klaar), dacht ik: ik bestel eens en bepaal zelf een aflevermoment. En dat liep perfect. Op het gewenste moment een paar perfecte, heerlijk warme pizza's. Wel triest voor de bezorger dat hij die in de flinke regen moest bezorgen. Binnenkort een nieuwe bestelling !

Colin
5 november 2023

Kreeg melding dat onderweg was, komt uur later pas binnen. Bestelling klopte toen ook nog niet eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 november 2023

We hebben 2,5 uur op ons eten moeten wachten. Het was zelfs een uur later dan de verwachtte tijd die in de email stond. Telefonisch slecht bereikbaar, na 3x bellen pas iemand gesproken om te vragen waar onze bestelling bleef. Krijg je eindelijk de bestelling, is de hamburger met ui en sla, terwijl we zonder sla en ui hadden besteld! Erg teleurstellend dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manouk
5 november 2023
ada
4 november 2023

de fietsbezorgers losse bestelling kan beter in een tasje doen. Bij ons viel de bestelling op de grond omdat het te veel in handen moest houden. Verder was het prima en ook snel bezorgd!

Jos
29 oktober 2023

Wederom prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stan
29 oktober 2023

Bezorger was Aan de deur netjes alleen duurde 2,5 uur, beetje lang voor maar 3 producten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Zandbergen
29 oktober 2023

Via de site besteld tijd slot van bezorgen was van 17.25 uur en 17.40 uur Om 17.41 bericht via mail bezorging is onderweg. OM 18.00 uur beleid waar de bezorging bleef Ze hadden geen idee dat ik besteld had na navraag wordt mij verteld de bestelling vertrekd over 5 minuten Om 18.30 weer gebeld waar het bleef.. toen de belofte gekregen dat het met 5 minuten er was En die belofte is waar gemaakt Ik vind het onvoorstelbaar dat zoiets kan gebeuren gewoon slecht echt geen woorden voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manouk
29 oktober 2023
Eddy Veneberg
29 oktober 2023

Lekker eten op tijd gebracht..!

Anoniem
28 oktober 2023

Snel bezorgd en lekker eten !

B. Wessels
26 oktober 2023

Topzaak, met topmenu’s

Gea
26 oktober 2023

Voor de zoveelste x veel later als afspraak en ook nog niet compleet

Kottier
25 oktober 2023

Ik had om 17.04 uur besteld. Kreeg gelijk al een maildat het Uiterlijk18.25 uur bezorgd werd. Erachteraan gebeld om 18.40 dat ik nog niets had. Een maal om 19 uur geleverd was het pittah broodje koud. Erg jammer dit

Gerco Horsman
22 oktober 2023
PJ
21 oktober 2023

Pizza 🍕 Top 👍

Schaarman
21 oktober 2023

Om 17.30 besteld en toen kon ik kiezen welke tijd het bezorgd werd. Hier voor 18.15 gekozen en nog geen 5 minuten later kreeg ik mail dat het 18.45 bezorgd zou worden. Om 19.00 kreeg ik mail dat de bezorger onderweg was en pas om 19.15 kreeg ik het eten bezorgd. Hierdoor waren de aardappel schijfjes al lauw. De rest was wel warm maar dit moet echt veranderd worden qua bezorging

Rob Loots
21 oktober 2023

Is uitstekend

G van Dijk
19 oktober 2023

Xxx

Lennips
17 oktober 2023
Reinders
14 oktober 2023

Goede smaak

PJ
7 oktober 2023

Heerlijke pizza Siciliana, snelle keurige bezorging. Dik tevreden.

Wilko terbekke
6 oktober 2023

Had de verkeerde kapsalon had kip besteld .maar krijg kebab

Gemma grissen
6 oktober 2023
Anna
1 oktober 2023

Was eerder dan verwacht , Pizza was lekker met verse knoflook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
1 oktober 2023
Jet Nijenhuis
30 september 2023

Het eten was perfect in orde! Alleen misten we de whiskeysaus die bij de 2 pizza's shoarma was besteld.

Michael
26 september 2023

Was prima. Alleen ver van te voren besteld maar wel erg te laat.

Anoniem
24 september 2023

Pizza was koud en niet heet bij afleveren maar ze waren wel optijd met de bestelling alleen jammer dat het koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
24 september 2023

De prijzen zijn behoorlijk verhoogd en we snappen dat. Energiekosten, personeelskosten, inflatie enz. Maar dan moet de kwaliteit gelijk blijven en dat was het dit keer helaas niet. Te grove shoarma, koude broodjes, veel te kruidige aardappelen en oud smakende sla. Dan is 20 euro voor 2 broodjes shoarma en aardappelen te duur betaald. Normaal altijd tevreden dus volgende keer hopen wij dat het weer goed is.

Janita
24 september 2023

Goed gevulde pizza's , heerlijk en goed warm nog na ophalen. Top !

Erik Brederode
23 september 2023
Nienke
23 september 2023

Eten is altijd lekker ! Veel keus ook!

Wim Post
19 september 2023

Vroeger dan verwacht en het was heerlijk.

Marcel paters
17 september 2023

Heerlijke pizza .en lekker pittig

Linda
4 september 2023

Broodjes waren erg goed, zeker een aanrader. Bezorging iets later dan gepland, maar prima vriendelijke bezorging. De shoarma is dikke 10 waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicoleth
3 september 2023

Uiteraard was het ontzettend lekker. Sla ziet er minder uit, ijsbergsla is naar mijn idee frisser en lekkerder van smaak, helaas zat er een rode ui in en tomaat, dat vind ik persoonlijk minder. En als ik sla apart wil hebben wat ik aangegeven heb,dan heb ik het er ook liever niet erop wat wel is gebeurt.

Vos
1 september 2023

Het was zoals altijd weer heerlijk...

G.grissen
1 september 2023

Nou ik wist dat er snelle bezorging bestond maar dit sloeg alles. Binnen tien minuten stond de bezorger er al haha,En het eten was nog heet , dat zie je niet vaak haha . Top service lekker eten en betaalbaar .

Eddy Veneberg
31 augustus 2023

Lekker en veel..! 👍

Bas
31 augustus 2023

Altijd goed en lekker

Esmeralda van Haarst
27 augustus 2023

Ze doen goed hun best en als de bezorging wat later wordt krijg je netjes een mail van ze. Ik geef jullie een compliment hoe jullie de pizza's enzo bereiden tijdens de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
27 augustus 2023

Zoals altijd smaakte het allemaal heerlijk maar ook zoals altijd weer veel te laat bezorgd. Dit keer bijna een uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Hilberink
27 augustus 2023

Heerlijke pizza Snel geleverd en heerlijk warm Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peterjan
27 augustus 2023

Super snel een heerlijke pizza. 👍👍

Henry
26 augustus 2023
Anno
25 augustus 2023

Helaas pas een uur later kunnen leveren, toen waren wij niet meer thuis.

van Cronenberg K.B
25 augustus 2023

Zeer goede kwaliteit !! Zeer tevreden kom er speciaal voor uit Ommen naar Vroomshoop !

Bosch
22 augustus 2023

Heerlijke pizza's gegeten

Hetty
21 augustus 2023
Jan van goor
20 augustus 2023
Saskia
19 augustus 2023

Aangegeven via de app dat ik bij bezorging dat ik kvkmtamy zou betalen. Bezorger had niet eens muntgeld als wissel geld bij zich Dus de bezorger €2,50 laten houden. Verder lekkere pizza

Jacqueline Hendriksen
18 augustus 2023

Jammer dat er weer geen salade bij mijn broodje zat, terwijl dit er wel bij staat vermeld. Verder was het heerlijk!

Piet Postema
15 augustus 2023

Prima pizza’s. Zoals ze joren.

Wilco
14 augustus 2023
Vd Sluis
13 augustus 2023

De bestelling was een dik half uur eerder klaar dan verwacht. Netjes bezorgd en heerlijke pizza's!

G. van der Velde
13 augustus 2023

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

,
12 augustus 2023
Margreet schuurhuis
10 augustus 2023

De aardappelschijfjes waren niet echt lekker door gebakken

Bw
9 augustus 2023

Bestelling later bezorgd dan aangegeven tijdstip die we pe4 mail ontvingen

Hennie
9 augustus 2023

Goed voor elkaar Snel bezorgd Nog lekker warm En smaakte ook erg lekker .

Justin Velding
9 augustus 2023

Zoals altijd waren de pizza's weer overheerlijk!

gerrits
8 augustus 2023

vettig bijna aangebrand bestelling niet compleet.voorlopig ff geen milano weer

Jansen
6 augustus 2023

Top service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
6 augustus 2023
Dick Tiele
6 augustus 2023

zo als altijd heerlijk ondanks het wachten waard

Grissen
4 augustus 2023

Even goed zoals altijd

Gerlon
4 augustus 2023
Tygo
4 augustus 2023

Fijne service zo via internet bestellen en betalen 😊 ook veel lekkerder dan de andere shoarma zaak 🥰

René
3 augustus 2023
Dominique en Kristen de Weerd
30 juli 2023

Erg lekker en goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Knol
30 juli 2023
Robert bonte
26 juli 2023

Zo als gewoonlijk bestelling 1,5 uur na afspraak bezorgen gewoon kut

Bami
26 juli 2023
Miranda
24 juli 2023

Was weer top!

GJ
24 juli 2023

Bezorgtijd is erg lang. Eten is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria den Besten
23 juli 2023

Het was heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robina
23 juli 2023
Anna zwiggelaar
23 juli 2023

Kapsalon besteld, binnen 10 minuten was het er, salade zat er niet bij en kaas is er zo later op gekwakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicoleth
23 juli 2023

Heerlijk eten. De tijd die online word aangegeven klopt niet altijd.

Lekker pizza's. Qua tijd bagger
23 juli 2023

De pizza's zijn altijd erg lekker. Verder 9 van de 10 keer zijn jullie te laat. Veelste laat. De andere keer zijn jullie veelste vroeg. Daar moet toch echt wat aan worden gedaan...

D.H
22 juli 2023

Kwaliteit van het eten is super, er wordt knetterhard gewerkt in de keuken. Vond het wachten wel vervelend: online bestellen, dan kun je tijd van ophalen aangeven. NA betalen blijkt de wachttijd nog een half uur langer, vervolgens in de pizzeria nog eens een kwartier wachten. Nogmaals zeker geen kritiek op het eten of harde werken bij Milano maar ik weet liever op voorhand dat mijn gevraagde tijd niet haalbaar is, dan kan ik.kiezen of ik wil/kan wachten of niet. Misschien kan er plan technisch wat veranderen...

.
22 juli 2023
Otter
21 juli 2023

Helaas was het weer laat klaar. Ik had als afhaal tijd gekozen 17.15, in de bevestiging stond vervolgens 17.30 en toen ik daar aan kwam moest ik nog 20 minuten wachten. Uiteindelijk dus 17.55 naar huis gereden met het eten

Danielle Talen
20 juli 2023

De pizza was heerlijk alleen zat er helaas geen ruccola op

Janita
20 juli 2023

Heeeerlijk 👌goede gevulde pizza bij de vegetariana wat extra ingrediënten toegevoegd. Met zorg bereid en gebakken! Top👍

Teunsnoeijink
19 juli 2023
Flierman
17 juli 2023

Heeel lang op gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
15 juli 2023
Wgd Ekkel
14 juli 2023

Super lekker

Dinie Vloedgraven
12 juli 2023

Was weer heel lekker,en het kwam ook nog met de auto .

Dinie Vloedgraven
7 juli 2023

Het broodje van de hamburger was een beetje verbrand de bovenkant , zat een brandsmaakje aan,de rest was wel goed

MD
7 juli 2023

Heerlijk eten..! Bezorging is wisselend. Vaak keurig op tijd en af toe moet je lang wachten op je bestelling.

Wij
7 juli 2023

Het was heerlijk en mooi op tijd

charmaine
5 juli 2023
M Wessel
4 juli 2023

Voor 16:00 de bestelling geplaatst voor bezorging om 17:30. De bestelling pas om 18:45 ontvangen, waarbij de kapsalon incompleet afgeleverd werd.

Jannie
2 juli 2023

Kipfilet smaakte niet en dreef heel veel vet onderin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien
1 juli 2023

De gebakken aardappeltjes waren wat te hard gegaan Normaal zijn ze wat zachter gebakken

Gerrits
1 juli 2023
Biester
30 juni 2023

Zo als laatste tijd altijd, weer veel te laat. Deze keer pizza vergeten, dus moest er 1 alleen eten. En zo gaat er elke keer wel wat verkeerd en niet goed. Zijn het nu zat en bestellen niet weer hier.

Anoniem
30 juni 2023
Wgd Ekkel
29 juni 2023
Anita
26 juni 2023

eten was super goed voor elkaar. de bezorger was heel vriendelijk en aardig en netjes, allemaal top voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MX
26 juni 2023

Weer een heerlijke pizza 😋 bedankt Milano

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey
26 juni 2023
Dineke
25 juni 2023

Als eerst komen ze 20 minuten te laat . Dan krijg je de sla etc. Verlept in een plasticzakje erbij . De aardappelschijfjes slap en net gaar. De bestelde saus er niet bij en als je dan belt krijg je ze niet te pakken . De "grote" box was idd een grote box maar nog niet voor de helft gevuld . Conclusie niet de verwachting gehaald die we hadden helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ina pekkeriet
25 juni 2023

in plaatst van de pollo speciaal kreeg ik de pollo gewoon . Heb al berichtje gestuurd via messenger FB , geen reactie terug gekregen. wel voor een pollo speciaal betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kimmels
25 juni 2023

Ik had gevraagd om extra groentes op mijn pizza te krijgen en zat er niet op het deeg smaakte plakkerig. Ook niet gesneden. mijn man zijn kapsalon was geen extra kaas wat erop stond!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
24 juni 2023

Veel te laat bezorgd drie kwartier te laat en dat is niet de eerste x !! Ook na een telefoontje met beloofde tijd nog 10 later , gewoon slecht !!! De bezorg jongen kan er niks aan doen ...

Boyke Bossewinkel
24 juni 2023
Joey
20 juni 2023
Jannie
18 juni 2023

Schijfjes waren niet goed gaar en slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerco Horsman
18 juni 2023

Lang wachten op eten +- 1.30 min en was niet kompleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

(°¿°)
18 juni 2023

🍕 Quattro Formaggi. Echt heerlijk 😋. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Helemaal top!!!

Erik
16 juni 2023

Pizza shoarma veel paprika weinig shoarma viel tegen

Dinie Vloedgraven
14 juni 2023

Het was top, ze waren er eerder dan de tijd die ze hadden gezegt ,dus dat was prima

Anita
11 juni 2023

Eten is perfect voor elkaar, top! Een pluspunt voor de bezorger, zeer vriendelijk en zeer netjes, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
4 juni 2023

Kon wel wat sneller voor zo’n kleine bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willems
4 juni 2023
;-}
3 juni 2023

Heerlijk!

Prima kwaliteit eten. Goed verzorgd, geen kleffe sla. Vriendelijk personeel.
1 juni 2023
Lucas dogger
31 mei 2023

Heel jammer. Product op lijst wat al jaar niet meer bestaat, geen Rostbief

Richard
31 mei 2023

De broodjes zaten er niet bij vond jammer bij de lasagne maar de rest was goed

Lenderink
29 mei 2023

Ruim een half uur later dan de aan gegeven tijd.......

Wilco
29 mei 2023

Hadden besteld voor 18.15. Eten was om 18.45 klaar. Jammer ,op feestdagen dus niet online bestellen

ReneHankamp
28 mei 2023

1 portie aardappelen te weinig, verder goed voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
28 mei 2023
M.
22 mei 2023

Pizza was prima, aardappelschijfjes was veel te zacht helaas.

Knol
21 mei 2023

Aardappelschijfjes waren bijna niet gekruid,en niet zo lang gebakken,pizza was heel lauw. Enigste wat lekker was,was de pasta

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
21 mei 2023

Was heerlijk en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
19 mei 2023

Bestelling opgehaald. De helft van de bestelling niet geleverd gekregen. Krijg dan te horen dat ik de rest zelf op mag halen. Slechte service!

Sylvia scheppink
18 mei 2023

goed en lekker en snel bezorgd

Wilko terbekke
15 mei 2023
Betsie
15 mei 2023

Het was weer heerlijk ,bezorging heel vlot .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
14 mei 2023

Bezorger had geen wisselgeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willems
14 mei 2023
Janssen
14 mei 2023

Heerlijke pizza, snelle en vriendelijke bezorging. Kortom, tot de volgende keer.

Sloot
13 mei 2023

Henk
13 mei 2023

Super lekker en zoals gewoonlijk op tijd!

Hekman
11 mei 2023

Lekker en lekker snel helemaal top

Hennie
7 mei 2023

We hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
7 mei 2023

Heerlijk heet eten en op de afgesproken tijd klaar.

Kelder
7 mei 2023

Zoals we gewend zijn meer dan een uur na dat ik besteld had werd het bezorgt maar heb er rekening mee gehouden dat het zolang ging duren het eten was weer erg lekker

Timo
7 mei 2023

Onbetwist de beste Pizzeria van Vroomshoop.

Lindsey
6 mei 2023
Hennie
5 mei 2023

Mooi op tijd de bezorging en de bezorger was zeer vriendelijk

Dennis
3 mei 2023
Jannie
1 mei 2023

Was lekker en goed op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.
30 april 2023

Anderhalf uur later als afgesproken tijd…… belachelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ina
28 april 2023

krijg de melding dat het 18.40 word bezorgd , word het 19.15 .Anders ook niet zo erg maar zo kwam kleindochter wel een beetje laat thuis .Pizza was heel goed maar de bezorgtijd mag wel iets preciezer.

Erik
28 april 2023
Naomi Dogger
27 april 2023
Hennie
26 april 2023

Een hele fijne bezorger

Erik
24 april 2023

Kreeg om 18.50 bericht "uw bestelling is onderweg" na ruim een uur onze bestelling gekregen, 1000 en 1 excuses, als dit nu de 1e x was, wij hebben nu echt besloten niet meer te bestellen bij jullie.

Linda
23 april 2023

Bezorging an sich was prima, maar wel later dan de aangegeven bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
22 april 2023
M
21 april 2023

Kregen het mee op de afgesproken tijd. Het eten was goed voor mekaar!

Betsie
20 april 2023
Maneschijn
17 april 2023

Heel vervelend als je meer dan 2 uur op je bestelling moet wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
15 april 2023

Bezorging veel te laat, niet compleet en pizza was veel te hard

Johanna Kleinlugtenbelt
15 april 2023
Marco
14 april 2023

sneller geleverd dan via de site was aangegeven. Super! Kwalitatief goed en lekker eten.

Henk
14 april 2023

Zoals gewoonlijk was t top!

Van Veen
12 april 2023

Was sneller dan verwacht. Erg lekker

Erik
12 april 2023

Op tweede Paasdag 2 pizza's besteld omstreeks 18:00. De werden binnen 30 minuten netjes bezorgd. Netjes toch?!. Pizza was goed warm en erg goed van smaak. Al met al TOP! :) tot de volgende!

R. Wessels
10 april 2023

Helemaal 👍🏼

Gerrits
8 april 2023
Thijs en Diane
8 april 2023

Om half 6 twee pizza's en een wrap besteld. Om half 8 was het eten er pas. Had ook duidelijk bij de bestelling gezet: geen komkommer! Maar er zat toch komkommer op. Dat het eten te laat komt is eerder een regel dan een uitzondering! Zeer jammer!!!

Michel
5 april 2023

Om 17.10 uur besteld en om 19.00 uur werd het pas bezorgd, terwijl volgens de mail het er om 18.15 uur zou zijn, kreeg nog wel een extra Turks broodje erbij terwijl ik al zowat over de honger heen was. De bezorger was wel vriendelijk

Robert
3 april 2023

Twee uur moeten wachten op de bestelling en dan ook nog niet de bestelling compleet. Dit was de laatste keer Milano 👎🏻

Jeroen
3 april 2023

Ik ben ontevreden over het puntensyteem waarbij 2,50 korting verkregen kan worden. Ik ben dit al twee maal misgelopen omdat ik de kortingscode nergens kan aangeven tijdens bestellen op internet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maths Menderink
3 april 2023

Het eten was zoals gewoonlijk top, maar was wel een beetje laat (21:15 i.p.v. 19:30) Groetjes aan Louis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harm van der Laan
2 april 2023

Bezorging mag wel wat vlotter,heb zaterdag tegen 17.00 uur online besteld deed wat vroeger omdat ik om 20.00 uur het huis vol viste zal krijgen komen ze pas om kwart voor acht bezorgen .dus wel wat laat stukje gehad derest ging naar onze hond.

Erik
2 april 2023

Eten perfect. Alleen 3x saus besteld en maar 1x gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groothaar
2 april 2023

17:54 bestelling geplaatst.... 19:49 mailtje gekregen het is onderweg...... 20:23 ontvangen... meer dan 2 uur moeten wachten, echt belachelijk. Pizza was ook nog eens niet heel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
2 april 2023
Hugen
31 maart 2023

De bestelling werd warm goed bereid en op tijd bezorgt. Hellaas klopte de bestelling niet. Mijn dochter had een kapsalon kipdoner zonder groente, maar kreeg een kapsalon shoarma met groente

J de Lange
28 maart 2023

Duurt lang voordat de bestelling bezorgd is

.
27 maart 2023
Hennie
26 maart 2023

Jammer dat de pizza alleen gesneden is als je erom vraagt, anders ben je het haasje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
26 maart 2023
Hendrik Jan
26 maart 2023

Wij raden Milano wel aan super eten grote porties snele bezorging en altijd vriendelijk Toppers!

Anouk
25 maart 2023

De pizza Tonno zat niet veel sla op. Daar mag echt nog wel wat meer op.

Wilko terbekke
25 maart 2023

Was weer super voor mekaar

jeroen
25 maart 2023

bij het bestellen was de optie 17.45u nog open. na het bestellen kon het niet eerder van 18u. oke, is prima. maar dan om 18.30u pas aankomen. het wil ook gewoon niet lukken om op tijd te komen. nu zal de melding wel komen dat het op vrijdag drukker is dan normaal. slecht excuus...... dan moeten die tijden aangepast worden

J. T
19 maart 2023

Kwam al een half uur te laat. Bezorger was in het verkeerde dorp (terwijl dit goed ingevuld was). Lasagne was aangebrand en zo smaakte het ook. Dus uiteindelijk weggegooid. Op de Salami pizza zaten welgeteld 5 stukjes salami. Wij komen NOOIT meer terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dinie Vloedgraven
19 maart 2023
Hennie
18 maart 2023

Hele vriendelijke bezorger . Aardappeltjes vonden we wel heel erg weinig En het gehakt was te donker en heel minimaal.

Marsman
12 maart 2023

Bezorging zeer slecht de zak weer kapot en de rest dit is niet eerste keer normaal zeg ik niks eten is al duurt zat ik heb foto.s gemaakt email verstuurd maar die email lezen jullie niet staat er bij hier kan ik geen foto bij zetten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AM
12 maart 2023

Erg lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Brederode
11 maart 2023

Heerlijk eten, iedere keer weer

.
11 maart 2023

Zoals gewoonlijk een heerlijke pizza en keurige snelle bezorging. Bedankt.

Fam
11 maart 2023
Jeannette
10 maart 2023
Ekkel
9 maart 2023
Jolanda Landkroon
5 maart 2023

Kapsalon was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Patrick Breukelman
4 maart 2023

De beste in wijde omtrek

Sloot
4 maart 2023
Remco
2 maart 2023

Lekker eten alleen jammer dat het 45 min te laat kwam

Otter
1 maart 2023

Het is jammer dat ik speciaal nog gebeld heb om knoflooksaus bij te bestellen. Aan telefoon werd doorgegeven dat dit goed kwam en uiteindelijk is dit niet geleverd. Dit was jammer. Verder goede pizza's

Holtmaat
26 februari 2023

Eten kwam te laat. Dik 2 uur op gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mayra
26 februari 2023

Was meer dan half uur te laat dan wat er gezegd was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
26 februari 2023

Er was geen pitabroodje bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
26 februari 2023

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan rensink
25 februari 2023

Toch het tijd tussen bestellen en leveren is te lang.

Jessica
22 februari 2023

Super zoals altijd beste van de omtrek

Erik
21 februari 2023
Michael
20 februari 2023
heinz
20 februari 2023

goed warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JanP
19 februari 2023

Goed gevulde heerlijke pizza "Milano Speciaal", met lekkere pittige Milano saus. Prima bezorging.

Zandbergen
19 februari 2023

het eten werd zoals gewoonlijk te laat bezorgd waardoor het ook steen koud was ik heb nu een aantal keer opnieuw besteld om te kijken of dit een eenmalig iets was maar dit is een structureel probleem biij Milano

Robert
19 februari 2023
Jos
15 februari 2023

Heerlijke pizza, maar ruim na de aangegeven 2 uur bezorgt..

Geke kuilder
14 februari 2023
.
13 februari 2023

Duurt lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
12 februari 2023

Bestelling kwam een uur te laat, het komt nooit eens optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jud
12 februari 2023

Heerlijk en zeer goede sevice

De groot
12 februari 2023

Een uur van tevoren besteld maar dan nog te laat jammer aandachtspunt punt !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
11 februari 2023

Het eten is erg lekker. Wel lang moeten wachten op de bestelling (aangegeven dat ik het rond 17.15 uur zou ophalen. Was er rond 17.15 uur, dat ze aangaven dat ze er mee bezig waren. Nog 20 minuten op de bestelling moeten wachten.) En toen bleek het ook niet compleet te zijn (saus ontbrak).

-
11 februari 2023

Veel te zoutig en vet

B. Wessels
9 februari 2023

Is maar één woord voor, FANTASTISCH!!!

Erna
5 februari 2023

Netjes op tijd klaar. Zoals altijd lekkere verse pizza. Weer heel fijn vriendelijk geholpen.

A ten Peze
5 februari 2023

Was weer lekker !

Jans
5 februari 2023

Wat een lekkere pizza Capriccosa Speciaal. Complimenten! Keurige bezorging.

Diny
3 februari 2023
Marinus Jansen
30 januari 2023

Was weer goed voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wessels
29 januari 2023

Verbeterpunt. Is optijd komen!! mijn bestelling was 20min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otter
27 januari 2023
M
27 januari 2023

Eten is lekker. Was niet helemaal warm meer omdat de bezorger ons huis niet kon vinden. Online bestellen werkt goed. Vriendelijke bezorgers. Verbeterpunt bezorgtijden. Meestal moeten we 30-45 min extra lang wachten. Ook al geef je de bestelling op tijd door.

Jos
21 januari 2023
Erik
16 januari 2023
Sander
15 januari 2023

Heerlijk gegeten en Super snel geleverd toppers!

Henk
14 januari 2023

Top!

margreet schuurhuis
14 januari 2023

de schotels waren heel lekker, we moesten alleen wel erg lang wachten totdat de bestelling klaar was .

Niek
11 januari 2023

Gewoon goed

Esther
9 januari 2023

Nog nooit zo snel een pizza ontvangen, complimenten. Smaak was heerlijk!

Roxx
9 januari 2023
Michael
9 januari 2023
Miranda
9 januari 2023
Ten hartog
8 januari 2023
Angelique
8 januari 2023

Altijd laat, maar ook altijd erg lekker!

Michel
8 januari 2023

Het eten is uitstekend goed Alleen tussen de wraps mag er wel meer groente er tussen. Soms is het eten al koud na dat ik een mail heb gehad dat het eten onder weg is.

Richard
2 januari 2023

Bezorging had wel wat beter gekund. Er wordt aangebeld maar wanneer er wordt open gedaan is de bezorger nergens te bekennen om later nogmaals aan te bellen en komt vervolgens over alsof hij niet goed weet wat die moet doen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jans
30 december 2022

Heerlijke pizza Morethan. 👍

Drenthen
28 december 2022

2x afhaling 30 minuten te laat klaar. Eten heerlijk.

Anoniem
27 december 2022

Kwart voor 5 eten besteld konden om kwart over 5 het ophalen maar helaas moesten we bijna 3 Kwartier wachten op onze pizza's. Verbeter punt is dichter bij de tijd zitten

Harry
24 december 2022

Heerlijk!!

jeroen abbink
24 december 2022

top eten, en op tied

Daniëlle
23 december 2022

Was een half uur te laat vorige keer ook al een kwartier te laat helaas

Anne-Marie Heupink
21 december 2022

De pizza was er in no-time en goed heet ! Ook was hij groter dan ik had gedacht èn van goede kwaliteit !

J rowaan
21 december 2022
Veldhuis
20 december 2022
Esther
19 december 2022

Was heerlijk, alleen al de tweede keer een pizza Peperoni zonder pepers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjon jansen
19 december 2022

Heb eten bestelt en dan kan je tijd kiezen was 19.15 en kreeg mijn eten pas om 20.00 dat kan echt niet daar mee raak je klanten kwijt. En dan bel je netjes op rond 19.40 waar blijft het eten krijg je een chagrijnig persoon aan de telefoon die heel kort is en totaal niet beleefd werk hier aan jongens want op deze manier gaat het weer net zo als voor de verbouwing dat jullie veel klanten verliezen. Jullie waren laaste tijd echt goed bezig maar dit is weer waardeloos hoe je met klanten om gaat hoop dat jullie er wat mee doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
19 december 2022

35 min te laat. Maat dat zijn we gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J rowaan
18 december 2022

Nou ik zou jullie een compliment willen geven voor deze heerlijke pizza pescatore veel garnalen en tonijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
16 december 2022

Super pizza Siciliana ..., echt bijzonder goede (gebakken) pizza bodem. Een fijne ervaring. 😊 👍

Cas
16 december 2022

Sneller en aan de tijd houden

Hennie
16 december 2022

Super lekkere shoarma pizza

W terbekke
15 december 2022

Was super goed voor mekaar en smaak goed .

Slechte zaak
15 december 2022

Het was een goeie zaak maar wel je je eten op tijd zou ik daar nooit meer bestellen. even ze een tijd aan, en na 20 min te laat bel je even pizza gaat nu de oven in. duurt het nog 20min voor het er is. En dit is niet de eerste keer. Heb al eens 2 uur langer moeten wachten de concurentie zal het nog dukker krijgen. En met de komst van een nieuwe pizzaria daar zullen ze flink onder lijden. Ik bestel er nooit meer. En lachen ze ook nog aan de telefoon als je belt!

Hennie
12 december 2022

Altijd prima voor elkaar . Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
11 december 2022

Was lekker. Begrijp alleen niet waarom de salade in een apart plastic bakje geleverd word….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen abbink
10 december 2022

Te laat en geen mail verstuurd dat bestelling onderweg was. Kwaliteit pizza is top

dinie poorte
6 december 2022