Beoordelingen van Milano Vroomshoop

Recente recensies

4.0
Bram Koster
gisteren

Zeer goed

Michael
6 augustus 2022
Jetty van der Vijgh
6 augustus 2022
Dinie Gerrits
2 augustus 2022

Het eten was heerlijk

Ekkel
1 augustus 2022

De pizza was lauw en erg vet! De kalfsdoner lag in vet te drijven! En was niet warm. Jammer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J meijerink
31 juli 2022
Thomas
31 juli 2022
He
30 juli 2022

Spaghetti carbonara gehad maar er zat maar 4 kleine stukjes spek bij was wel heel karig voor de rest heel goede zaak

Bd
30 juli 2022
___
29 juli 2022

De pasta was heerlijk en goed vullend

Hennie
24 juli 2022

Het smaakte heerlijk en de bezorger was heel aardig

F Smoes
23 juli 2022

Heerlijke pizza gehad

Jeroen
23 juli 2022

Eten was perfect. Eten was wel veel telaat pas bezorgd qua tijd wat ze weer gegeven hadden

Freddie lucht
21 juli 2022
J rowaan
19 juli 2022

Het was echt lekker

van Mourik
17 juli 2022

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stubbe
16 juli 2022

Heel snel geleverd, top

Michael
16 juli 2022
Michael
14 juli 2022

Prima. Alleen was de bezorging wel wat laat.

Emma
14 juli 2022

Was lekker, wel iets minder vlees dan de vorige keer. Jammer dat de bezorger een half uur te laat was.

Eddy Veneberg
13 juli 2022

Op tijd gebracht en uitmuntend van smaak..!

Schutte
13 juli 2022
Nicoleth
11 juli 2022

Super lekker en eerder geleverd dan aangegeven was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J meijerink
10 juli 2022

Was half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
10 juli 2022

Lekkere pizza's (niet vet) en keurig op tijd bezorgd. Helaas wat vergeten maar ook dat netjes opgelost. Kan een keer gebeuren!

Marianne
8 juli 2022

Het was weer eens vanouds lekker. Topzaak!!!

Henk de Ruiter
8 juli 2022

Zoals gewoonlijk lekker gegeten en ruim op tijd gebracht. Echt een aanrader!

Michael
6 juli 2022
Scholten
2 juli 2022

Het was te laat. De kapsalons zat weinig vlees op. Pizza was kapot in de oven gegaan(volgende keer briefje der ofzo makkelijker voor de klant)

Bonnie Meijerink
1 juli 2022
Jeroen
26 juni 2022
Een armige bandiet
26 juni 2022

Levering strak optijd en een heerlijke goed warme pizza. Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rowaan
26 juni 2022
Bertine
23 juni 2022
Iris Koning
21 juni 2022

Mijn bestelling zou om 17.40 klaar zijn om op te halen. Om 18.00 liep ik naar buiten met mijn bestelling. De bodem van de pizza was dikker dan dat we gewend zijn en leek nog niet helemaal gaar. De aardappelschijfjes waren al lauw bij thuiskomst (2 minuten rijden). Wij zijn meer te spreken over de kwaliteit van de concurrent

Ron
19 juni 2022

Bezorging altijd lekker vlot, meestal sneller dan ze aangeven. Laatste keer liepen ze wat vertraging op, stond de bezorger aan de deur met excuses en een lekker turks brood voor het wachten. Oh, en altijd extra kruiden als ik er om vraag 😁 Top service!👍🏻

M.jasper
18 juni 2022

Tevreden

H.Fokkert
18 juni 2022

Prima service Ruim op tijd afgeleverd En erg lekker

J rowaan
15 juni 2022
Geke
14 juni 2022

Het eten was heerlijk, maar het duurde lang voordat het bezorgd werd.

Monique
14 juni 2022

Prima pizza's. Bezorging heeft alleen bijna 2 uur geduurd.

Tammo Knapper
13 juni 2022

Eten was goed. 18.15 afhaaltijd. 18.35 eten klaar, Wachttijd was gewoon lang.

J meijerink
12 juni 2022

Was bijna ern half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
11 juni 2022

Prima pizza Carbonara. Snel en keurig bezorgd.

De graaf
11 juni 2022
Hekman
10 juni 2022
Henk
6 juni 2022

Heel lekker gegeten het was weer TOP !!!!

Henk de Ruiter
6 juni 2022

Iets later dan gezegd maar omdat het zulk hondenweer was ben ik wederom tevreden!

N.B.
6 juni 2022

Was weer goed. Respect voor de bezorger die door de heftige regen moest fietsen. Had wel met hem te doen. En dan tóch was het eten warm en smakelijk. Extra credits voor de bezorger!

Carolien
6 juni 2022

Mooie zaak met goed eten . Zou wel de afhaaltijd niet zo scherp plannen ivm te lang moeten wachten.

Rama
5 juni 2022

Het duurde langer dan anderhalf uur totdat de bestelling bezorgd werd!!! En de pizza was te zout terwijl de andere juist zout nodig had. En de kapsalon had bijna geen kaas. Het klopte allemaal niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirkje
5 juni 2022

Vriendelijk bezorgd , en binnen het half uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelofs
5 juni 2022

Heel lang wachten tot het eten er eindelijk was.... duurde ons te lang... T was niet zo als we het gewend zijn !!!! Niet voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjon
4 juni 2022

Jullie bezorging is stukke beter dan vroeger netjes op tijd

Ekkel
4 juni 2022

Er zat geen saus bij het broodje Doner!

Nicoleth
1 juni 2022

Het was weer heerlijk mijn kipdöner. De pizza had aan de rand vrij weinig ingrediënten/ saus en een harde korst.

Johanna Kleinlugtenbelt
28 mei 2022

Top kwaliteit en keurig op tijd.

erik de jonge
27 mei 2022

was weer heel lekker

arie westera
27 mei 2022

alles prima voor mekaar en lekker dus deze bestelling was niet de laatste

Bosch
27 mei 2022
Klaartje
26 mei 2022

De bezorging was traag eerst werd aangegeven 20 15 uur wat al flink laat was, maar het werd 20.44 uur dat vond ik wel erg lang duren. Verder netjes afgeleverd en lekker

Hekman
26 mei 2022
Michelle
26 mei 2022

Dit is een beoordeling van het moment. We bestellen vaker bij jullie. Eten krijgt van ons altijd 5 sterren, dat is top voor elkaar! Vandaag hebben we alleen wel lang moeten wachten, normaal valt dat wel mee. Voor nu 3 sterren, normaal 4 sterren.

N
23 mei 2022

Veel te laat altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
22 mei 2022

Had aangegeven om de pizza’s om 20:00 te krijgen, maar kreeg ze al om 19:30

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
22 mei 2022

Beetje raar dat je een complete maaltijd besteld voor 2 personen (lasagne en.kip doner) toch iets extra moet bestellen om het te laten bezorgen. 🙈🙈

Kwakkel
20 mei 2022

Was slecht weer maar toch op tijd bezorgd knap en nog goed warm

Martijn
15 mei 2022

Waardeloos vandaag, bestelling kwam in 2x. Je wilt toch graag als gezin samen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rafaël
12 mei 2022

Goede pizza

Bijlstra
9 mei 2022

Aangegeven dat we de kapsalon met patat zouden willen. Toch met aardappeltjes gemaakt. Wel een losse zak patat erbij gekregen. Eenmaal thuis bleek er een menu met kip bij te zitten i.p.v. spare ribs. Uiteindelijk na gebracht, maar toen had de rest het eten al op.

Anja
7 mei 2022

Eten smaakt goed! Alleen 2,5 uur van te voren besteld en nog niet op tijd bestellen. Achteraan gebeld, toen was het er met 20 min.

jow
6 mei 2022
Wim
5 mei 2022

Half uur te laat bezorgd.

Libbers
4 mei 2022

Precies op tijd . Dit ga ik vaker doen .

Anoniem
4 mei 2022
Joost
1 mei 2022

👌

Msrinus
1 mei 2022

Prima voor elkaar en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna Kleinlugtenbelt
1 mei 2022
Agnes
30 april 2022
Jeroen
27 april 2022

Vond de bezorger niet echt vriendelijk niet klant vriendelijk Kon amper wat van af

Joey
27 april 2022

Patat korrekt top

Gerrits
27 april 2022

Ja is wel bekend bij jullie .het wachttijd Het duurt lang

Daniëlle
27 april 2022
Martijn
24 april 2022

Nieuwe pizza geprobeerd, super lekker, de Siciliana 👍

Hendri
24 april 2022

Het eten was prima ,bezorging had wel iets sneller gemogen, had waarschijnlijk met de drukte op een zaterdagavond te maken

Hans
24 april 2022

de beste pizzeria van twenterand en omstreken toppers!

Lucas
23 april 2022

Smaakte zeer goed en snel bezorgd

Tonnendijk
22 april 2022

Kwaliteit is prima de geplande bezorgingstijd wordt nooit gehaald

Boers
22 april 2022

Na ander half uur wachten nog koud eten krijgen

Maijers
22 april 2022

Eten is lekker. Bezorging op tijd, had dan ook vroeg besteld.

Erik
21 april 2022

Lekkere kipschotel gegeten, precies op de via de app afgesproken tijd klaar.

Yousef
21 april 2022

Eten was heerlijk en snel bezorgd top

Viktor
18 april 2022

Het was tweede paasdag 2022. Echt zo een dag van topdrukte bij een bezorgrestaurant. Snel nadat we besteld hadden belde het restaurant of de tijd iets anders kon ivm drukte. Fijne communicatie. Daarna kwamen de pizza op het afgesproken tijdstip. 5 heerlijk rijk belegde pizza's. Hun geld meer dan waard.

Jan Weideman
17 april 2022
Arinde Wetering
15 april 2022

We hebben bijna 1 uur op ons eten moeten wachten!

jeroen abbink
15 april 2022

2 jaar lang niet besteld umdat ze altied te laat waren. deze ronde precies op tied

Familie
13 april 2022

Eenvoudig bestellen, goede communicatie, snelle en goede bezorging. De kapsalon was heerlijk! De pizza's hebben we ook van genoten, persoonlijk vonden wij alleen de bodem, met name de bodemrand wat droog en smaakloos. Ook de pizzasaus zou naar ons idee wat smaakvoller mogen.

Veldhuis
11 april 2022
Withaar
10 april 2022
Tony Zwoferink
9 april 2022

Pizza's niet gesneden

Hekman
9 april 2022
Dana
8 april 2022

Dik half uur later dan afgesproken.. altijd het zelfde! Kun je niet op tijden leveren begin er dan ook niet aan

Kalma
8 april 2022

Eten was war,op tijd en het smaakte erg lekker zoals altijd.

Devlin Mulder
8 april 2022

Donders fijn eten

Michelle
4 april 2022
Gerrits
3 april 2022
Dogger
2 april 2022

Het eten was heerlijk!… maar 2 uur wachten vond ik wel heel lang!

Gerrits
2 april 2022
Ekkel
1 april 2022

Het eten is zoals altijd gewoon goed niets op aan te merken , maar wat ik wel jammer vind , dat ik s'morgens al bestel voor een bepaalde tijd in de avond en dat het eten dan nog een half uur te laat is. Het is géén kritiek maar een verbeter puntje

Hb Zandbergen
1 april 2022

Moest bijna 2 uur wachten op mijn bestelling

Erik
28 maart 2022

Erg lekker gegeten weer :)

ErSi
26 maart 2022

Het eten was goed, meer dan genoeg en erg lekker. Echt voor herhaling vatbaar. De bezorging was ook netjes. Wel een opmerking/ verbetervoorstel over de bestelling zelf. Via de telefoon lukte geen contact. Dan maar de bestelling geplaatst via de site. Dat ging makkelijk. Maar dan heb je besteld om 18 uur en lees je pas na de bestelling dat t bezorgd wordt rond 19:40. Als we dat geweten hadden.. en dan is de daadwerkelijke bezorging om 20:15... 2 uren later. Als men eerlijk zou zijn over de drukte of wachttijd is het wachten niet erg. Tip: vermeld dat eerst voordat men besteld. De kwaliteit was nl het wachten wel waard.

T. vd Weide
26 maart 2022

Hebben +2u moeten wachten op de bezorging. Via de website besteld om 17.00u en aangegeven zo snel mogelijk bezorgen. Kreeg een mail dat het 18.15u bezorgd zou worden. Vermoedelijk waren ze ons vergeten, want nadat ik gebeld had met de vraag waar onze bestelling bleef; was het eten er binnen 15 min. Uiteindelijk werd het eten dus pas om 19.30u bezorgd. We kregen excuses en een tegoedbon van €10.

Wesley
26 maart 2022

Duurt redelijk lang

Ingrid Wessels
26 maart 2022

De bezorging was echt waardeloos... ik heb om 17.00 uur al bestelling geplaatst voor 19.30 uur savonds brengen. Tegen 19.55 uur kreeg ik pas telefoon (wilde zelf net gaan bellen) dat bestelling later was met belofte dat het nu met 15 min zou komen. Niet dus weer 25 min moeten wachten voor de bestelling er was. Tussendoor weer twee keer gebeld en werd niet opgenomen. Kijk dat het 10 min max een kwartier later word geen probleem maar als je om 17.00 uur al je bestelling doorgeeft voor 19.30 uur en uiteindelijk komt het pas om 20.20 bijna uur later, dan ben ik er wel klaar mee. Jullie moeten echt gaan kijken hoe dit op te lossen.

Nick
25 maart 2022

Uur te laat, warme cola. Kortom slechte service!

Maijers
24 maart 2022

Wel lange tijd voor het bezorgd wordt. maar waren ook nog eerder dan de aangegeven tijd. het eten is er goed.

Jannie
20 maart 2022

Was precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
19 maart 2022

Pizza's waren super! en zeer goed gevuld, ook levering dikke prima!

Marianne
18 maart 2022

Het was weer super lekker

Stoel
14 maart 2022

Deze keer weer prima op tijd!👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
10 maart 2022
Gerka Prangsma
9 maart 2022

Schrik altijd van mail hoelang het duurt eer jullie komen. Gelukkig gaat de bel eerder.

Otter
8 maart 2022
Bos
7 maart 2022
Peter
4 maart 2022

Snel en goed. Dik in orde.

Jeroen
2 maart 2022
Marsman
28 februari 2022

Helaas geen goeie ervaring,hoewel ze deze keer maar een kwartiertje te laat waren eten besteld geen broodjes erbij geen saus erbij geen salade erbij, dan probeer je te bellen duurt een eeuwigheid voor ze op pakken,leg je uit dat je geen broodjes hebt en geen sausjes , kan bezorgt worden maar ondertussen wel het eten koud, de bezorger was wel vriendelijk de meneer aan de telefoon niet,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs Heun
27 februari 2022
Dasselaar
27 februari 2022

Heerlijk gegeten, maar de knoflooksaus zat er niet bij..... we konden helaas niet terug omwille van werk...

Nina Marissen
27 februari 2022

Hele slechte service met bezorging, een UUR te laat!! Bestel nooit weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
27 februari 2022

Nu wel mooi op tijd, eten altijd prima

Jordy
27 februari 2022

Smaakt altijd super!

Gerrit
26 februari 2022

Mooi op tijd

Bas webbink
25 februari 2022

Goed vullend

Leonie
24 februari 2022

Het eten is altijd perfect, de bezorging altijd goed maar jeetje ga wat doen aan die planning! Dan bestel je rond 16.00 met bezorgtijd 17.30, dan verwacht je toch dat dat wel moet lukken. Krijg je vervolgens bij de bevestiging al dat de verwachtte tijd 17.45 is, nou vooruit dat kwartier daar komt het wel goed om. Vervolgens is het 18.10 en moet je nog bellen waar het blijft. Ja ze zijn het aan het inpakken. Wanneer ik dan vervolgens vraag waarom dit altijd het geval is krijg ik als antwoord ja iedereen wil het tussen 17.30 en 18.00.. Je kan het dan beter komen halen dan is het wel klaar.. Dat is erg bijzonder, brengen kan niet optijd klaar maar halen wel? (ook meerdere malen staan wachten bij jullie in de zaak) Ik bedoel ik ben vroeg genoeg en als de tijden tussen 17.30 en 18.00 vol zitten en je hebt niet meer capaciteit moet je niet meer bestellingen aan nemen voor die tijd.. Jullie zijn een fijn bedrijf maar dit is echt waardeloos!

Sandra
21 februari 2022

Smaakte heerlijk... Maar 2 uur wachten op 2 simpele schotels, en dan uiteindelijk de broodjes vergeten (wel netjes na bezorgt) stond ik wel behoorlijk van te kijken. Denk dat de bestelling vergeten was. Wel gemeende excuses ontvangen maar compensatie of iets was in deze meer op zijn plaats geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Landkroon
21 februari 2022

Geen klachten, alles smaakt perfect wat je besteld, koerier altijd netjes van taal en antwoord en altijd op tijd

Erik
20 februari 2022

Helaas 30 minuten moeten wachten bij het afhalen, ondanks dat we ruim van tevoren hadden besteld. Plus het eten was lauw. Het blijft mensenwerk, kan een keer gebeuren, maar volgende keer moet het echt beter.

Ruben
20 februari 2022

Eten was prima, maar je moet een bult geduld hebben of niet zo veel honger. Want duurt 3 uur voordat je wat hebt en wordt op z'n minst anderhalf uur na de verwachte bezorgtijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gineke van den Berg
20 februari 2022

Fijn dat er weer optijd bezorgt word !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan rowaan
20 februari 2022
Fam Smelt
20 februari 2022

Zoals vanouds gewoon super lekker en zelfs 5 minuten te vroeg.👍

A Schutte
20 februari 2022

Hebben heerlijk gegeten en was goed verzorgd.

Jansen
19 februari 2022
Ten Hartog
17 februari 2022

Pizza's waren super... De kebab schotel viel erg tegen, het gehakt leek wel samen geperst tot 1 dikke klont waarna er stukken uit zijn gebeiteld om te kunnen bezorgen. De smaak was ook niet om over naar huis te schrijven. Dit totaal niet gewend van jullie.

Smit
15 februari 2022

Wij hadden 2 pizza's besteld. De ene was goed, maar van de andere pizza was de bodem zwart waardoor de hele pizza een verbrande smaak had. Ook niet opgegeten. En ivm omstandigheden was ik niet in staat om eerder contact op te nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
13 februari 2022

Heerlijk eten maar.. weer te laat. Ik kreeg eerst mijn eten te laat en vervolgens de verkeerde pizza waar ik met dan 3 kwartier op heb moeten wachten... heel jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Rutgers
13 februari 2022

Helaas was het eten niet warm meer en ontbrak het bakje met saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.willems
13 februari 2022

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
13 februari 2022

Echt heerlijke pizza Morethan. Snel bezorgt. Helemaal perfect, was al een tevreden klant! Bedankt Milano.

Kim
12 februari 2022

Alles prima.

Miranda van Deursen
11 februari 2022
Johanna Kleinlugtenbelt
11 februari 2022
Gerrits
10 februari 2022

Meer dan een half uurtje later dan afgesproken .dat vinden we altijd wel een beetje minder . Maar kwaliteit altijd goed.

Tanja
7 februari 2022

Wel advies om beter de opmerkingen te lezen bij de bestelling. We wilden geen champignons bij de kipfilet, maar dat zat er wel bij.....heel jammer !!!!!!

Mulder
7 februari 2022

Eerste mail is bestelling bijna een uur later terwijl het nog geen half uur duurt, misschien daar wat in veranderen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
6 februari 2022

Top geregeld Milano belde op of het 15 minuten eerder gebracht mocht worden. En super kwaliteit In 1 woord geweldig tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien
6 februari 2022
K
6 februari 2022

Geen duidelijke aflevertijd. De calzone was koud :-(

B. Wessels
5 februari 2022

Top Pizzaria

Jansen
5 februari 2022
IB
5 februari 2022

Bestelling was niet compleet en het vlees was koud.

Jack
4 februari 2022
Klant
4 februari 2022

De pizza en de wrap waren heerlijk. Ik heb alleen voor de 2de keer met verse knoflook besteld. Maar ik heb nu voor de 2de keer geen verse knoflook er bij gekregen.

Herma Stoel
3 februari 2022

Heerlijke pizza’s 😋

Broekhuis
3 februari 2022

Bij bestelling aangegeven tijd is ook bevestigd in de mail, maar helaas toch bijna een half uur te laat. De doner zelf was helemaal niks mis mee!

Elles
1 februari 2022
Patrick
31 januari 2022

Prima te eten maar wel altijd ruim te laat. Online bestellen, een afhaaltijd doorkrijgen en dan rustig 20 tot 25 minuten te lang moeten wachten op locatie. Gebeurt niet 1 keer maar vaker. Ik zou de afhaaltijden op de website aanpassen zodat het de waarheid reflecteert.

Marsman
30 januari 2022

De bestelling miste bij een schotel de aardappelschijfjes en er was een saus niet geleverd. We hadden dit kunnen melden maar de bestelling was al minimaal een half uur te laat en om dan nog weer te wachten op de rest van de bestelling hebben we maar niet gedaan. We bestellen de volgende keer niet weer bij Milano. Milano stond bekend als dat ze te laat leveren , wilden toch zelf ervaren.. klopt dus wel..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marinus Jansen
30 januari 2022

Prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerco Horsman
30 januari 2022

Het te lang wachten op het eten ,moet veel sneller kunnen En dit voor de 2e keer al Ik bestel hier niet meer

H
29 januari 2022

Leuk meisje bij de bezorging. Verder veel te laat. Frustrerend dat je bestelt voor 18.30, bericht krijgt dat 18.30 staat gepland en dan vervolgens om 19.39 uur de bestelling komt. De vorige keer was dit ook zo. Echt zo vreselijk slecht. Jammer want jullie zijn leuke mensen, werken hard, maar die planning moet toch echt veel beter kunnen. We zitten meer dan een uur aan tafel op eten te wachten en dan komt zelfs ons bezoek al… dan kun je toch moeilijk nog gaan eten. Voor ons de reden om niet meer te bestellen.

Jansen
29 januari 2022

De Pizza Mozzarella besteld. Vind ik ook een lekkere pizza! Kwaliteit en bezorging (keurig op tijd) dik in orde.

M.willems
29 januari 2022

Precies goed

Withaar
28 januari 2022

Eten is prima. Bezorging is vaak te laat

Grissen
28 januari 2022
David
24 januari 2022

Het eten was niet slecht maar we hebben ruim 2 uur moeten wachten terwijl er een uur wachttijd was voorzien. Jammer dat we zelf hebben moeten bellen om een update te krijgen. De bezorger was wel vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ylona
24 januari 2022

Rijkelijk belegde pizza. Smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Kappert
23 januari 2022

👍👍👍👍

Maneschijn
23 januari 2022

Heerlijke pizza’s 🍕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea
23 januari 2022

5uur besteld voor 8uur en dan nog een half uur later komen voor de 2x mijn bestelling niet compleet jammer

Bonte
22 januari 2022
Jan
22 januari 2022

Complimenten. Als je van pittig houd is de Alfredo een goede keuze. Een heerlijke pizza. Snelle bezorging. Wederom bedankt Milano!

Karin
21 januari 2022

Tosti shoarma was erg vettig en zag er niet smakelijk uit

Jan rowaan
21 januari 2022
Naomi
20 januari 2022

Ruim op tijd, goed warm eten, vriendelijke bezorger

Gerrits
20 januari 2022

Helaas ontbrak er een portie gekruide aardappelschijfjes aan onze bestelling. Verder prima.

Richard
18 januari 2022

2 persoons Grill schotel beetje zuinig, Verder wel compleet met twee soorten salade, broodjes, aard.schijfjes en saus. Prima Bezorging was binnen het uur.

Jeroen kelder
17 januari 2022

Top bestelling was meer dan optijd klaar. Echt een verbetering vergeleken met de laatste tijd

Karin Meijer
16 januari 2022

2 uur wachten op een bestelling is veelste lang. We hadden om 17.10 uur besteld om 19.10 uur werd het bezorgd. Ook was het eten niet warm zoals we normaal gewend zijn van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes Laarman
16 januari 2022

Bezorging was ruim drie kwartier te laat. En helaas was de patat ook nog niet eens gaar te noemen. Slappe hap. Verschillende malen proberen contact op te nemen. Maar er werd niet opgenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
16 januari 2022
Patrick
16 januari 2022

Duurt helaas veel veel te lang! Bijna 3 1/2 uurtjes wachten . Kwaliteit is vaak super en smaakt ook lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J vd V
16 januari 2022

Zo als altijd heerlijk klaargemaakt en perfect verpakt!

Erik Veltmeijer
15 januari 2022

Altijd constant in kwaliteit. Verse ingrediënten dat proef je, nooit vet wat je bij andere zaken wel eens treft. Soms moet je wat langer wachten dan gepland. Maar dat komt omdat het altijd druk is waarschijnlijk.

Rien
15 januari 2022

Prima op tijd en smaakte heerlijk.

Diny Gerrits
15 januari 2022

Precies op tijd afgeleverd door een nette jonge man en de pizza was heel lekker en ook heerlijk warm

Natalie
14 januari 2022

Heerlijke pizza en super snelle bezorging!

Schuurs
14 januari 2022
Lisanne
12 januari 2022
Sanne ten Kate
12 januari 2022

Het was heerlijk! 20 minuutjes later dan de verwachte bezorgtijd maar het eten was perfect, nog warm en precies goed. Nog nooit geen slecht woord gehad over Milano Vroomshoop!

vd V
10 januari 2022

Prima verzorgd en heel smakelijk!

N
10 januari 2022

Het was te druk waardoor het te lang duurde. Wel een tegemoetkoming gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
10 januari 2022

Optie bezorgtijden kun je wel weghalen, standaard 3 kwartier tot een uur te laat. Eten prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A brinkman
9 januari 2022

Bestelling was 1.5 uur te laat. 17.20 besteld zou 18.20 bezorgd worden om 19.05 maar eens gebeld. En om 19.50 was het er eindelijk! Wij bestellen er in ieder geval niet weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kevin
9 januari 2022

lekker eten en optijd geleverd, niks mis mee

Maths Menderink
6 januari 2022

Beste shoarma, kebab, pizza en pasta in Vroomshoop en omstreken

Milan
6 januari 2022

Goede warme pizza , smaakte lekker.

Vd kruk
6 januari 2022

Site was lastig vooral met tij en datum verder super goed

Jan rowaan
6 januari 2022
Jan Zandbergen
5 januari 2022

voor de 4de keer 30 mimuten te laat bezorgt te was al uren van tevoren bestelt. ik bestel bij jullie nooit weer wat

Nicoleth Weyers
4 januari 2022

Heerlijke pizza, maar jammer dat het niet is gesneden.

Jager
3 januari 2022

Platgedrukte dozen, pizzavet wat er doorheen droop en geen tasje eromheen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan rowaan
2 januari 2021

Het was erg smakelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riekie Visser
2 januari 2021

Altijd goed altijd lekker

Henk de Ruiter
1 januari 2021

Lekker gegeten en supersnelle levering!

Jelmer Kok
1 januari 2021

Goed op tijd voor bezorging, lekkere pizza en goed gekruide aardappelen, opmerkingen fijn meegenomen

Withaar
1 januari 2021
Romee
1 januari 2021

Bestelling was niet compleet.... en je betaalt wel de hele Bestelling.....

Kelder
30 december 2021

Ik heb om 18.15 eten besteld ik kreeg te horen dat het om 20.00 bezorgd zou worden daarna heb ik de bestelling geannuleerd

Robert bonte
30 december 2021

Meer dan anderhalf uur op gewacht.

Henk Veldhuizen
29 december 2021

Super lekker zoals altijd en goede service en vriendelijkebediening zoals altijd

.
29 december 2021

Uur te laat en toppings vergeten

John Gerrits
29 december 2021

Zeer lang op t eten wachten

Manouk
28 december 2021

Was weer heerlijk

B. Wessels
26 december 2021

Top restaurant, met top prijzen en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelmer Kok
24 december 2021

Goed eten, smaakt ook geweldig maar waren wel de saus vergeten en pizza was niet gesneden :(

Ina Braakman
24 december 2021
Gerlinde
23 december 2021

Online besteld ,bezorging 19:00. Later mailtje dat het 19:15 zou worden. Paar minuten later door milano gebeld dat het een kwartier later zou worden i.v.m de drukte. Heel netjes en geen enkel probleem

Bo
23 december 2021

Uur langer gewacht dan ons verteld werd

Jan
23 december 2021

Weer dik in orde. Zowel de kwaliteit als de bezorging.

mourits
23 december 2021

tien voor half 5 besteld met de optie zo snel mogelijk bezorgd om 6 uur dat is wel erg lang

Paula
19 december 2021

Complimenten, want het was weer een erg lekkere pizza en mooi op tijd bezorgd. Weer dik tevreden. Bedankt Milano!

Van der Velde
17 december 2021

Heerlijk zoals altijd

Shirley
17 december 2021
Nicoleth
16 december 2021

Ik had een kipdönerbox, was heerlijk, maar er zat meer gebakken aardappelen in dan kipdöner.

Caroline
15 december 2021

Prima geregeld op dinsdag met bestellen voor 7 personen en het stond bij het ophalen op tijd klaar zodat we gelijk aan tafel konden,smaakte prima!

B. Wessels
14 december 2021

Geweldig goed, en niet duur. Ze verdienen een 10!

Johan
13 december 2021

Elke bestelling Komt een uur later dan afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
13 december 2021

Slech, voor de zoveelste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
13 december 2021

De pizza’s zijn lekker. Ik baal er alleen van dat jullie nooit op tijd zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia spijker
12 december 2021

Wij hadden een verkeerde pizza gekregen!!

Beernink
12 december 2021

Eten was goed Alleen veel te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhagen
12 december 2021

Eerste keer kwam veel te laat aan en was eten koud!. Opnieuw is er wat gemaakt en toen miste er dingen en waren de aardappelen veel te zout. Was echt heel slecht. We waren hele tijd niet geweest omdat het toen ook zo slecht was elke x. Toch weer gegaan sinds een paar maanden en het leek weer goed te lopen maar nu was het weer heel slecht net als vroeger helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
12 december 2021

Makkelijk online bestellen + snel klaar en lekker!

Niels
12 december 2021

Opskieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
11 december 2021

Bijna een uur gewacht. Tis dat ik milano beter vind dan mister pizza

Bosch
11 december 2021

Erg laat en aardappelschijfjes waren lauw en niet gekruid.

Bolks
10 december 2021

Eten werd een uur te laat bezorgd

Jan Zandbergen
10 december 2021

Bezorger was vriendelijk aan de deur alleen met het laten bezorgen op een gekozen tijdstip werkt niet is nu voor de derde keer een kwartier te laat en de gebakken aardappeltjes waren weer lauw

Janneke Dogger
9 december 2021

Ik heb heerlijk gegeten,de presentatie was super en mijn buikje is heerlijk gevuld,de smaak uitmuntend heb echt genoten👌

dick tiele
6 december 2021

het was weer zeer goed

j
6 december 2021

1 uur en kwartier te laat, kapsalon salade was niet ver

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria den Besten
5 december 2021

Volgens mij had ik er knoflooksaus bij besteld bij alle 2 gerechten. Maar niet gekregen. Had jullie gelijk gebeld maar steeds in gesprek( logisch ook daarom bestel ik online)we zijn begonnen met eten en na een tijdje had ik contact. Ze wouden het wel nabrengen maar dat hoefde niet van mij omdat we het bijna ophadden. Bestel volgende x gewoon weer hoor😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hekman
5 december 2021
Elles Koster
5 december 2021

Dit was dd 1e keer dat ik wat bij jullie heb besteld het smaakte heel goed en is goed bevallen

Moniek
4 december 2021
Kuipers
4 december 2021

Altijd veel te laat bezorgd

vd Velde
4 december 2021

Prima voor elkaar! Smaakte heerlijk!

B
4 december 2021

Bestelling kon niet tijdig worden geleverd, of ik hem kon ophalen... Ik bestelde 3 uur voordat het geleverd moest worden. Tevens bezorg kosten betaald, maar moest het dus wel gewoon ophalen.

Jan
4 december 2021

Weer een lekkere piza Morethan. Keurig op tijd bezorgd. Bedankt!

José
3 december 2021

Helaas misten wij 2 bakjes whiskey saus..

Renate
1 december 2021

De broodjes donner en shoarma waren heel erg lekker en de knoflook saus super. De appel komkommer salade zat naar onze mening veel te veel dressing op.

Marco
29 november 2021

Snelle levering alleen jammer dat ze niet naar de opmerkingen kijken, al meerdere keren aangegeven dat ik geen tomaat op de kapsalon wil en word niks mee gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorinde
29 november 2021
Laura
28 november 2021

Pizza is na verzoek niet gesneden, daarbij was het eten koud voordat wij eraan konden beginnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
28 november 2021

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry
27 november 2021

Bestelling precies op afgesproken tijd klaar,en eten smaakt zoals altijd heerlijk.

Henk de Ruiter
26 november 2021

Lekkere pizza en een snelle levering!

Talen
26 november 2021
R.Wessels
25 november 2021

Geweldige fijn restaurant. Heerlijke gerechten, en geweldig vriendelijk personeel. Ze krijgen van ons een dikke 10. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Hennie
23 november 2021

We hadden altijd slechte ervaringen met Milano wat betreft de afgesproken bezorgtijden. Het was nu zelfs te vroeg! Pizza’s waren heerlijk.

Zandbergen
21 november 2021

Tot nu toe geen op of aanmerkingen, het eten is heerlijk en de bezorging is ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gielians
20 november 2021

Half 5 eten besteld en om 10 voor half 8 pas bezorgd!!!!

Koppelman
19 november 2021
vd V
19 november 2021
Diny
16 november 2021

Heerlijke pizza, besteld voor 17:00 en om 17:05 klaar. Vriendelijk personeel 👍een geweldige zaak

Meta
14 november 2021

Tevreden

Jan
13 november 2021

Alles weer goed geregeld, bezorging mooi op de gevraagde tijd. Pizza ook weer lekker. Bedankt.

Henk Veldhuizen
13 november 2021

Zoals altijd heerlijk,ga zo door

Romee
8 november 2021

Heerlijk !!

Ramon
7 november 2021

Heerlijk gegeten en na 30 min bestelling al ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.