Beoordelingen van Milano Vroomshoop

Recente recensies

4.0
Anouk voortman
gisteren

Bezorging was een uur later en de sauzen miste waar wel extra voor betaald is.

Zandbergen
24 september 2021

Het eten was lekker alleen kwam de bezorging een kwartier te laat

Sharon B
23 september 2021

Onze bestelling was optijd klaar en het was heerlijk. Ook waren ze erg vriendelijk en het zag er mooi uit.

Marcha
19 september 2021

Meer als een uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuilder
19 september 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
18 september 2021

👍👍👍👍👍

ADA SCHOLTEN
17 september 2021
Bonnie
16 september 2021

Een heerlijke pizza en mooi op tijd bezorgd

Anouk
16 september 2021

Ik had een super broodje broodje shoarma besteld, alleen als je deze in de winkelmand doet krijg je niet de optie om er een extra broodje bij te bestellen. Bij de bezorging moest ik nog 0,50 extra betalen. Dit vond ik wel jammer.

Astrid
15 september 2021
Jan Meijerink
15 september 2021

Eten was heel goed en ruim voldoende.

Lisanne ten Brinke
14 september 2021
Peter
13 september 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johnny Gerrits
13 september 2021
Michel
12 september 2021

Pizza was goed maar bestelling was 50 minuten te laat

.
11 september 2021

Anderhalf uur gewacht en de bestelling was niet compleet.

Mirthe
11 september 2021

Wordt bijna altijd later bezorgd dan is afgesproken

Mj
9 september 2021

16 uur besteld om om 17.15 uur te laten bezorgen. Kreeg op mail 17.30 uur en was er pas na bellen om 18.00 uur

Marinus Jansen
29 augustus 2021

Prima voor elkaar erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christina hakkers
29 augustus 2021
Fam Smelt
29 augustus 2021

Extreem goed , de bodem , beleg voldoende. Temperatuur goed na bezorging. De volgende keer weer Milano Pizza.

vd V
28 augustus 2021

Alles waa keurig verzorgd en heerlijk van smaak! Heerlijk gegeten!

Hendriksen
28 augustus 2021

De wrap kipdöner was heerlijk! Alleen wat hebben jullie met de pizza’s gedaan? Wat een dikke en onsmakelijke bodem! Hopelijk is dit niet de bodem die jullie vanaf nu gaan gebruiken, anders zoeken wij een andere pizzeria. Niemand in huis vond het lekker!

Anoniem
27 augustus 2021
M. Geschiere
26 augustus 2021

We zijn erg tevreden over de kwaliteit en levering.

van Mourik
23 augustus 2021
Jeanet
22 augustus 2021

Op tijd bezorgd en het eten was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henny kramp
22 augustus 2021

heerlijke pizza, en precies op tijd klaar, super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
22 augustus 2021

Een hele mooie en duidelijke website om te bestellen met een uitgebreid assortiment. Als je dat wilt wordt je keurig via de mail op de hoogte gehouden. Een makkelijk bestel proces. Je kunt aangeven hoe en met wat je wilt betalen, echt prima geregeld. De bezorging was keurig op tijd zoals gevraagd tijdens de bestelling. Volgende keer ga ik mijn bord eerst eens voorverwarmen zodat de pizza tijdens het consumeren niet zo snel afkoelt en de smaak beleving daardoor waarschijnlijk ook beter blijft. Al met al, zoals gewend zeer tevreden. Tot de volgende keer!

Erik
21 augustus 2021
Dorien
21 augustus 2021

Verkeerde pizza geleverd

Witmer
21 augustus 2021

het was weer erg lekker!

Rick de graaf
21 augustus 2021

Het eten was zo als elke keer lekker. Alleen jammer dat er af en toe speeltjes worden vergeten in de funbox voor de kinderen

Jan Meijerink
20 augustus 2021

Eten was lekker en ruim voldoende.

Henry en Inge
20 augustus 2021

Top service en kwaliteit!! Pizza kwam goed warm aan, leuke bezorger. En heerlijk gegeten!! Vanaf nu bestellen we bij jullie!!

Ja Dogger
18 augustus 2021

Goede snelle bezorging, nette jonge man en het zag er allemaal netjes en verzorgd uit, en het smaakte heerlijk! dikke duim👍

Alie Hoekman
17 augustus 2021

Hartstikke lekker bezorging heel goed op tijd

Gerard Kappert
15 augustus 2021
Harmke Schippers
14 augustus 2021

echt heel lekker, enig minpuntje de hamburger was warm, maar niet heet (kaas was niet gesmolten) maar hij smakte toch goed, dus graag warmer de volgende keer

Rick
13 augustus 2021

Pizza was bijna koud. En de donerbox ook aardappelschijfjes waren slap. Ook zat er geen knoflooksaus bij terwijl dit wel besteld was en op de bon stond. Meerdere keren besteld en elke keer is er wel iets niet goed. Verkeerde producten geleverd , koud of er gewoon helemaal niet bij zitten.

Ilona
12 augustus 2021

Eten smaakte weer heerlijk en de service was perfect💪🏼

Stijn Braakman
10 augustus 2021
Alice
10 augustus 2021

Lekkere pizza's en netjes op afgesproken tijd bezorgd.

Marieke
7 augustus 2021

Heerlijk! En keurig op tijd geleverd!

Michael smelt
4 augustus 2021

Duurde heel lang met bezorgen

Bonnie Meijerink
3 augustus 2021

Het was 25 minuten te laat en had een bestelling rond de €43 dan mag je verwachten toch dat je iets zonder uien besteld (wat ik echt niet lust) en er dan tich uien op zitten en de hele pizza smaakt naar uien

Daan Beernink
1 augustus 2021

Snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Meijerink
31 juli 2021

Eten was lekker en ruim voldoende

H Bouwhuis
31 juli 2021
Karin Esselbrugge
29 juli 2021

Was goed

de Lange
24 juli 2021

Super voor elkaar en snelle bezorging

Peter
24 juli 2021

Via de website besteld. Complimenten voor de snelle bezorging en de goede kwaliteit. Weinig op aan te merken. Lekkere Pizza "Morethan".

Miranda
23 juli 2021
Gerrit Sluijer
22 juli 2021

Heerlijke piza,alleen bezorgen duurde wel lang wel netjes dat we gebeld werden dat het later werd.

Wendy Van oenen
21 juli 2021

Het smaakte top!

B.Koorman
20 juli 2021

Wat een luxe om via de website een bestelling te plaatsen. Het was heel duidelijk allemaal, en is naar volle tevredenheid gelukt. Bovendien heeft het ons heerlijk gesmaakt.

Ria den Besten
19 juli 2021

De aardappels schijfjes waren slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robina
16 juli 2021

Het eten smaakte heerlijk en de bestemming werd zelfs 5 minuten eerder afgeleverd!

Jan Meijerink
15 juli 2021

Eten was weer heel goed.

Lieke
13 juli 2021

Duurde heel lang voordat het aankwam

Danisha
13 juli 2021
Erwin Haan
12 juli 2021

Helaas geen shoarma bezorgt maar pizza hawai , na gebeld te hebben wordt pizza shoarma bezorgt ipv shoarma dat is jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danisha Freke
11 juli 2021
Veurink
11 juli 2021
Romee
10 juli 2021
Otter
9 juli 2021

Het eten is perfect maar als je online besteld en een tijd hebt gekregen krijg je een mail dat het 20 min later word is al de derde keer dat dit gebeurt

Jan Meijerink
8 juli 2021

Prima! Gewoon doorgaan.

Jan Meijerink
7 juli 2021

Bestellen werkt heel mooi, voorkomt ook lang wachten. Was iets te vroeg met ophalen, maar de bestelling was binnen een paar minuten klaar. Vooral zo doorgaan.

merle
6 juli 2021
Peter
5 juli 2021

De Wrap was super lekker De gekruide aardappelen viel tegen bijna geen kruiden erop , Dit was niet de eerste keer dat er veel te weinig zeg maar geen kruiden opzaten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M jansen
4 juli 2021
Suzanne
3 juli 2021

Super lekker!

Van Veen
30 juni 2021

De pizza's waren weer heerlijk en netjes op tijd.

Linda
29 juni 2021

Het was heerlijk! Het was onze trouwdag en met 4 kinderen haal je niet zo vaak wat eten, maar bij jullie weten we zeker dat het Genieten is met een grote G. Bedankt het was heerlijk!

van Mourik
29 juni 2021

Pizza’ s waren wat zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
27 juni 2021
Anoniem
27 juni 2021
Herma
26 juni 2021

Hey eten was heerlijk goed en lekker warm. Top service.

Maijers
25 juni 2021

Goed eten maar lang wachten op de bezorging dik 1,5 uur!

Lucinda
23 juni 2021

Duurde erg lang, om 16:20 besteld, voor 17:00u werd de afhaaltijd veranderd naar 16:30, prima... maar toen we kwamen afhalen werd om 17:45 de pizza's in de oven gedaan, al met al, slechte inschatting qua tijd.

Benus ,,,Breukelman
23 juni 2021

Ontzettend lekker .

Bärry
20 juni 2021

De bestelling was precies op tijd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rienke
20 juni 2021

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smelt
20 juni 2021

Ondanks dat ze wat later waren dan gepland. Smaakte de pizza's overheerlijk.

Dogger
16 juni 2021

Super fijne pizza 🍕👍

Minie Schoonewille
15 juni 2021

Heerlijk

Devlin Mulder
14 juni 2021

Lekker man

han adam
11 juni 2021

Prima service

Erik ten Brinke
6 juni 2021
Stubbe
5 juni 2021

Het was sneller dan we gewend waren Smaak prima. We hadden knoflooksaus en whiskeysaus erbij besteld wel betaald helaas niet gekregen. Geprobeerd een aantal keren te bellen maar helaas waren ze niet te bereiken.

Rompelman
5 juni 2021

Lekker eten, op tijd bezorgd.

Kappert
4 juni 2021

Perfecte pizza’s👍👍👍

Jeroen
30 mei 2021
Vos
29 mei 2021

Het was weer geweldig..

van der Velde
29 mei 2021

Lekker eten vriendelijke bezorging, gewoon top 👍🏻

Ilona
29 mei 2021

Prima! Netjes geleverd binnen de tijd

Ria den Besten
24 mei 2021

Keurig, ietjes later dan verwacht. Maar het smaakte weer heerlijk.

Bonnie
24 mei 2021
Geke
24 mei 2021

Het smaakte voortreffelijk maar plannen blijft lastig afhaaltijd was al een half uur later gezet door de app maar heb nog een half uur moeten wachten op de afgesproken tijd dat is wel jammer

Anne
24 mei 2021

Het eten is lekker, maar de wachttijden daarentegen zijn erg lang. In totaal drie kwartier langer moeten wachten dan de afgesproken afhaaltijd. Zonde, zo zal ik hierdoor toch minder vaak er voor kiezen bij Milano te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AW
23 mei 2021

Het duurde meer dan 2 uur voordat we het hadden. Dan verwacht je op zen minst een excuus. Absoluut geen nette service. En de pizza’s waren echt niet goed, weinig beleg en smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien
23 mei 2021

Goed op tijd en kwaliteit prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Veltmeijer
23 mei 2021

Vorige week heeft mijn zoon bij jullie het eten afgehaald en dit was top! Alles supervers. Toevallig week later weer en nu wat minder. Friet slap en shoarma niet warm. Verder uitstekend. Tot de volgende keer. Service wel erg goed: gebeld dat het eten eerder klaar zou zijn. Mooi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
23 mei 2021

Op tijd en het smaakte perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bosch
21 mei 2021

Pitabroodje was weer stuk gesneden

Harmke
21 mei 2021

erg lekker pizza en gebakken aardappelen , goed warm

Sanne Gerrits-Deuzeman
20 mei 2021

❤️❤️

a scholten
19 mei 2021

was weer super lekker, en zo als altijd op tijd klaar!! dank jullie wel!!

Nnnn
19 mei 2021

Wederom top! Snel! Warm! Lekker eten. Prettige bezorgster!

J Dekker
16 mei 2021

Smaakte heerlijk alleen de pizza was niet erg warm. Misschien om dat ik maar 1pizza had besteld of een andere reden, geen idee.

Anouk
16 mei 2021
Rien
14 mei 2021

Smaakte prima. Bezorgtijd klopte ook bijna.

lois
14 mei 2021

was heel lekker ! zeker een aanrader en we komen zeker terug !

Piet
13 mei 2021

Lekkere pizza’s zoals ze horen te zijn.

Gerrits
7 mei 2021

De onaangekondigd ansjovis dat er op zat Toch dat het eigenlijk niet erop hoorde was het bijzonder lekker

Hennie
6 mei 2021

Het werd snel bezorgd en smaakte heerlijk

Gea
5 mei 2021

Goede duidelijke site om te bestellen. Makkelijk dat je ook direct kan betalen. Jammer dat je dan nog bijna een kwartier moet wachten tot je bestelling klaar is. Het eten was wel heel lekker en meer dan voldoende.

Henk en Marianne
5 mei 2021
Lohuis
3 mei 2021

Prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
2 mei 2021

Prima binnen te houden en zowaar op tijd! Hulde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

robert
1 mei 2021

was weer top

Erik
1 mei 2021

Simpelweg weer TOP!! Ze hebben wel een nieuwe versie van de pittige saus. Ook erg lekker!

Noppers
30 april 2021

Het duurde 4,5uur vordat de bestelling bezorgd werd.

Martijn
28 april 2021

Erg jammer dat bij de bestelling een afhaal tijd van 19.40 stond, na de betaling werd dit 20.30 en uiteindelijk hadden we het pas om 21.15, als ik dat van te voren had geweten had ik wel ergens anders besteld. Het smaakte overigens wel erg goed.

Kosters
28 april 2021

Besteld om 19.30 uur voor de tijd van 20.15 uur. In de bevestiging stond 20.50 uur. Hier kan ik in komen ivm drukte Koningsdag. Helaas werden de pizza’s pas rond 21.45 uur bezorgd en lag één van de kinderen al te slapen zonder gegeten te hebben. Dit ongenoegen ook met de bezorger besproken maar deze zei dat we hij er niets aan kon doen en we contact met de zaak moesten opnemen.

Michael
28 april 2021

Was lekker. Alleen pizza’s en döner een beetje flauw.

van Veen
28 april 2021

Kwaliteit is goed, maar als je online eten besteld krijg je een tijd om het op te halen. Zou mooi zijn dat deze wordt gehanteerd en geen bijna half uur moeten wachten nog. Ondanks de drukte Voor de rest lekker en goed eten 👍🏼👍🏼

Marielle
27 april 2021

Erg jammer dat het zelfs na de verbouwing nog erg lang duurt.. besloten om voor afhalen te kiezen omdat we dan dachten dat we het eerder konden afhalen.. voorkeur was 18:15. Toen konden we het pas vanaf 19:00 afhalen en uiteindelijk was het pas om 19:30 klaar. Het eten is top! Maar het wachten is en blijft nog steeds een drama

Smit
27 april 2021
Alice
27 april 2021
Harriette Brouwer
27 april 2021

Bestelling was netjes op tijd klaar. Ze zijn altijd erg vriendelijk, en ze hebben het zo mooi binnen opgeknapt. Fantastisch gewoon.👍👍👍 Alleen jammer als je het thuis bezorgt wil hebben, moet je voor €20 bestellen, en dat lukt niet met maar 1 pizza🙈🙈

Ria
27 april 2021

Prima bezorging, super kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harmke
27 april 2021

heb nooit geen klachten maar, deze keer heb ik mijn pizza en gebakken aardappeltjes in mijn airfryer op moeten warme , eten was gewoon koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 april 2021

Meestal altijd goed Had een 2 kapsalon besteld 1 zonder tomaat en andere met. Daarom 1 ster minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zandbergen
27 april 2021

Had een kapsalon kipdöner besteld, maar kreeg een kapason döner, alles met saus, maar er zat geen saus en groente bij de kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien
26 april 2021

5 uur besteld. 1e tijd wat kon was 6 uur. Dat gedaan. Ik kreeg direct bericht dat het half 7 werd. Vervolgens om 7 uur een telefoontje dat het er zo aan kwam. 10 voor half 8 was het er eindelijk. Het smaakte prima. Maar zo lang moeten wachten is niet normaal.

R.M.
26 april 2021

Kwaliteit was echt super. De bezorging hmmm. Vaak is de bestelling laat zelfde op tijd maar soms ook te vroeg. Ik had via de website besteld en aan gegeven dat ik mijn eten om 18:00 uur pas wou hebben. In plaats daar van was de pizza om 17:24 waar bij ik werd op gebeld door een gezins lid en moest haasten om thuis te komen, waarbij de midden punt van mijn pizza was nog lekker warm maar de buiten kant was al aan de lauwe kant. Dus volgende keer pizzeria milano als er een tijd bij staat hou er dan ook aan. Wand dan weet ik zeker dat ik mijn eten warm hebt.

T.E.
26 april 2021

Ruim 45 minuten te laat, terwijl ik via de app 3 uur van tevoren heb besteld.

Gerrits
21 april 2021

Was weer helemaal perfect

Laura
21 april 2021
Schutte
18 april 2021

T was heerlijk we hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snijders
18 april 2021

Heerlijk gegeten. Ontbrekende deel van de bestelling super snel nagebracht. Zodat ze alsnog allee tegelijk konden eten. Top service 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jes Boom
18 april 2021
Johanna kleinlugtenbelt
17 april 2021
Jacqueline Hendriksen
17 april 2021

Bestelling was op de afgesproken tijd klaar en het smaakte heerlijk! Voorheen duurde het zo ontzettend lang voordat het klaar was. Nu via internet besteld en de afgesproken tijd werd niet verzet. Hopelijk blijven jullie zo doorgaan!

robert
15 april 2021

de pizza was weer erg goed. online bestel systeem is top!!

Frederik Odink
14 april 2021

Snelle en goede service

Willems
12 april 2021

Lekker eten! De bestel optie op de site maakt het makkelijker en sneller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geralda
11 april 2021

Pizza was niet lekker, zat geen smaak aan . Leek wel dat er geen zout of kruiden in het deeg zat . Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EA
11 april 2021

Niet het aantal broodjes gekregen die ik besteld had, deze waren ook niet gesneden. En de aardappelschijfjes waren slap, niet goed doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik ten Brinke
11 april 2021

Uur te laat zonder bericht

Evers
11 april 2021
NK
10 april 2021

Bij bestelling stond 18.20 uur klaar, vervolgens bij definitieve bestelling staat er ineens 18.40 uur. Mijn zoon was keurig op tijd en heeft vervolgens zitten wachten tot 19.20 uur voordat het klaar was. Echt slecht!!

Veldhuizen
10 april 2021
Karst
7 april 2021
Rick
6 april 2021

Zoals altijd weer super goed

Carolien
5 april 2021

Pizza was niet warm en de bodem was veel te zacht! Niet krokant het was net tegen het gaar aan. . Jammer

Peter
5 april 2021
Wim Huijgen
4 april 2021
Gerrit
4 april 2021
M.Vos
3 april 2021

Erg lekker

Boers
1 april 2021

Het eten was goed net als altijd wel. Alleen 3 kwartier moeten wachten en dan 's middags al een bestelling geplaatst.

Henk
1 april 2021

Is weer lekker zoals altijd

Woertman
30 maart 2021

Voor de verjaardag een bestelling gedaan. Aardige verzorger en het eten was zeer goed! Lekker gekruid en het eten was goed warm toen het bezorgd werd

Jesper Sloots
29 maart 2021

Het duurde twee uur voordat we het eten bezorgd kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josien
27 maart 2021

Prima kwaliteit keurig op tijd klaar

Richard
27 maart 2021

Eten was goed, maar niet perfect zoals we gewend waren tot de laatste maanden wordt steeds slechter... bezorging uur na verwachte bezorg tijd terwijl de bezorg tijd al anderhalf uur later was ofwel 2,5 uur wachten op eten, dan vergaat je honger wel

Oelen
27 maart 2021
Alice
27 maart 2021
Maneschijn
24 maart 2021

Super fijn eten bedankt

Laura
23 maart 2021

Pizza’s zijn heerlijk en de service is super! En het is altijd gezellig om een praatje te doen met de Chefs!

Rick
23 maart 2021
Geraldine
22 maart 2021

Prima. Lekker en op tijd. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijmen Braakman
21 maart 2021
Bert
20 maart 2021

Aardige mensen en lekkere pizza's

Sette
19 maart 2021

Netjes en Coronaproof berzorgd! Tijd voorgeplande aflevering klopte. Pizza was goed warm én lekker!

Hetty van Mourik
18 maart 2021

De pizza’s waren prima! Alleen had ik 2 sausjes erbij besteld, pizzasaus en bolognesesaus, maar die zaten er niet bij.

Shiri Plaggenmars
18 maart 2021

Meer dan 2 uur op onze bestelling moeten wachten! 35 minuten na de verwachte bezorgtijd en meerdere telefoontjes (die soms ook niet werden opgenomen) werd deze pas bezorgd. Pizza was goed, kapsalons waren het geld zeker niet waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Veldhuis
15 maart 2021

Alles naar tevredenheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien
15 maart 2021

Goede pizza’s en ongelofelijk het was optijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
15 maart 2021

Makkelijk via de site. Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wes
14 maart 2021

24 keer bellen voordat er opgenomen word

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maneschijn
14 maart 2021

Top service klantvriendelijk en heerlijk lekker eten , bestellen al jaren en genieten elke keer weer van het lekkere eten 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karien
13 maart 2021

Gewoon prima. Netjes op tijd bezorgd en alles was compleet!

Bonnie
13 maart 2021

Heerlijke pizza’s hebben online besteld en werden netjes gebeld dat het een kwartiertje later kwam 👍👍

Jesper Sloots
11 maart 2021

Eten was prima, was meer dan genoeg en was lekker.

Jorn
7 maart 2021

Beter vooraf aangegeven dat het een uur later wordt ipv mensen aan het "lijntje" te houden.

Bastiaan
7 maart 2021

3 uur moeten wachten. Eerste keer gebeld, toen werd er gezegd dat ze klaar stonden voor vetrek. 15 min later nog een keer gebeld en toen werd er gezegd dat het nog 20 min duurt voordat het gebracht wordt. Ik ben niet snel ontevreden maar op deze manier wel

Henk
6 maart 2021

Heeeeerlijk lekker weer perfect

Lotte
6 maart 2021

Ik miste 4 bakjes saus! Waarvoor ik wel betaald heb!!!!

Wim
6 maart 2021

Eten was op tijd en goed warm. En smaakte prima.

Leonie
5 maart 2021
Belly
5 maart 2021

Top

Kleinhorsman
2 maart 2021

Eten afgehaald, half uur na de bestelling zou het klaar zijn. Maar nee daar nog 50 minuten staan wachten tot het klaar was. Geen excuses of niks kregen we. Daar terplekke werd er iets besteld en kregen het nog eerder dan ons. Het was vroeger een goeie tent. En vriendelijk mensen die er werkten. Maar daar is weinig meer van over

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Veldhuis
28 februari 2021

Alles naar wens

Rietje
28 februari 2021
Bonnie Meijerink
28 februari 2021

Het waren weer heerlijke pizza’s 🍕 en niks aan te merken op de bezorging 🚚

Jelmer kok
27 februari 2021

Bezorging op tijd Pizza niet gesneden alhoewel aangegeven dat dit wel moest, zoveelste keer gebeurd, alweer teleurgsteld Smaakte goed, maar geen saus bijgeleverd alhoewel wel aangegeven was Aardappelen niet gekruid, zat bijna geen smaak aan Nou wel beetje zat van, laatste paar keren na verbouwing is het echt achteruit gegaan

niels
27 februari 2021

2 uurtjes telaat maar de frisdrank was goeie

Evelien knol
27 februari 2021
José
26 februari 2021
Chantal
26 februari 2021

Lekkere warme maaltijd. Optijd geleverd

Henk
26 februari 2021
Marleen
26 februari 2021

Heerlijk eten maar ondanks een online bestelling waarin aangegeven was wanneer onze bestelling afgehaald kon worden hebben we een uur moeten wachten! Erg jammer!

Michael
26 februari 2021

Lekkere spareribs en eerder bezorgd dan verwacht dus erg genoten.

Giovanni
25 februari 2021

Alles is perfect!

Braakman
24 februari 2021

Na aangegeven te hebben de bestelling af te halen op afgesproken tijd. Kon ik als nog meer dan een kwartier wachten.

Wessels
24 februari 2021

Het was erg lekker en op de afgesproken tijd was het klaar. Helemaal top! We bestellen altijd bij jullie en niet bij jullie concullega omdat het bij jullie altijd goed en lekker is!

Daan
23 februari 2021

Was weer super lekker en snel thuis gebracht

Erik brederode
22 februari 2021

Zoals altijd weer top. Heerlijke pizza. Prachtige zaak geworden! Zeker doorgaan zo toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zomer
21 februari 2021

Heerlijke pizza’s Precies op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
21 februari 2021
Johanna kleinlugtenbelt
21 februari 2021
Sander
20 februari 2021

Eten smaakt super! Wachttijd is echt bagger! Slechte inschatting van tijd! Half uur zitten wachten bij afhaal!

Hilde Huijgen
20 februari 2021

Het was weeeeer 20 minuten later dan afgesproken. Jullie pizza's zijn heerlijk. Jullie zelf zijn super aardig . Onze gunfactor is hoog! Echt enige verbeterpunt is op tijd leveren.

Suzanne Lusseveld
20 februari 2021

2 uur gewacht op de bestelling

Ria den Besten
20 februari 2021

Heerlijk kapsalon gegeten !!!

Aufderhaar
20 februari 2021

Was uitstekend 👌👌

Rick
20 februari 2021

Eten was lekker. Doner mag heel iet minder gebakken worden. Was iets hard. Voor de rest perfect!

Erik ten Brinke
20 februari 2021

19.00uur besteld en 19.45uur gekregen zonder contact, onaccetabel

Willem
19 februari 2021

Zeer fijne kapsalon kip doner!!

zomer
17 februari 2021

langwachten ! niet normaal... terwijl aan de bestelling is re zien dat er ook een kind van moet eten!

Rudy
16 februari 2021

Lekker eten

Ano
15 februari 2021

Goede service en eten ook goed bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
14 februari 2021

Pizza en kapsalon smaakten goed, zoals altijd. Minpunt: Chaotisch bij afhalen en het liep weer uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wally
14 februari 2021

Was vandaag erg slecht eten was koud En er staan 3 man personeel zonder mondkapje en 2 klanten zonder mondkapje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
12 februari 2021

Het heeft heerlijk gesmaakt

Edwin
11 februari 2021
Debora
5 februari 2021

Eindelijk weer het heerlijke eten van Milano gehad. We dachten we geven het nog 1 keer de kans. Online besteld, afhalen binnen een half uur. In spanning of dat ook echt ging lukken. Maar echt, het was op de aangegeven tijd klaar. En...topkwaliteit. Hou dit vast!

D.leussink
5 februari 2021

Was super voor elkaar en snel geleverd

harmke
5 februari 2021

erg lekker, goed gevulde pizza"s kip en een torentino, en snel

Gerard
31 januari 2021
Karen Kottier
31 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.P.Breukelman
30 januari 2021

Zoals gewoonlijk weer helemaal top... Super pizza's en super broodjes shoarma 👍👌

Peter
30 januari 2021

De bestelling was niet compleet de knoflooksaus miste

dinie poorte
30 januari 2021

Lekker, en op tijd klaar. Tot de volgende pizza

Toon
30 januari 2021

Top

Ina Braakman
30 januari 2021
Zagers
29 januari 2021

Wat een onzin! de bestelling geplaatst om 17.10 via app.Afhaaltijd 17.40 . dat werd bevestigd met mail.en een ex

Erik
29 januari 2021

Super gegeten!

Heuver
29 januari 2021

Online besteld op een vrijdagmiddag om 17uur. 17.40uur als ophaaltijd aangegeven. Een update mail dat het 18.15uur werd en uiteindelijk om 18.30uur de 3 pizza's meegekregen. Helaas al betaald bij bestellen, anders had ik er niet op gewacht. Ook geen excuses gehad voor het wachten. We gaven jullie na de verbouwing een nieuwe kans, voor ons lijkt er niet wat veranderd qua wachttijden. Helaas... Ook afhaal is dus niet op tijd. De telefoon blijft maar rinkelen (opzich verstandig om geen nieuwe orders aan te nemen als je zo uitloopt, maar netjes is het niet).

Nicoleth
28 januari 2021

Wederom erg lekker en snelle service

Ria den Besten
28 januari 2021

Heerlijk gegeten, bestelling was mooi op tijd.

Henk
28 januari 2021

Heerlijk

Albert
27 januari 2021

Geweldige spare-ribs en overheerlijke pizza

Berrie
24 januari 2021

Het was weer heerlijk en precies op tijd klaar..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KJ0546
24 januari 2021

2uur wachten op 1 pizza. Niet best

Marieke
24 januari 2021

Het eten smaakte heerlijk zoals we gewend zijn. Ook het vergeten eten werd nog snel na gebracht! Super!

Nijman
23 januari 2021

In de middag de bestelling al opgegeven voor 18:00 uur. Helaas kwam het eten pas om 18:50. Dame van de bezorging heeft netjes haar excuses aangeboden voor het late bezorgen. Extra betaald voor knoflooksaus maar deze zat er niet bij. Wellicht kunnen de aardappel schijfjes ook in een soort folie zoals het vlees zodat het nog warm is nu waren ze koud. Tot zover.

Muckenheim
23 januari 2021

15 min Beetje laat maar eten heeft wel gesmaakt maar bestel liever gewoon via de telefoon want ik vindt dat maar niks

Michel
23 januari 2021

Was weer heerlijk, blij dat milano weer geopend is! Zaak ziet er ook super uit na de verbouwing.

José
22 januari 2021
a kelder
21 januari 2021

ik had besteld dat ik mijn eten om 18.00 uur op kon halen maar helaas was het pas om 18.20 klaar zo jammer dit

Stephanie
21 januari 2021

Helaas geen kruidenboter bij het stokbroodje

Sanne
21 januari 2021

De pizza miste iets smaak, verder prima! Kinderen waren erg blij met de funbox, viel goed in de smaak. Bestelling was op tijd!

Anoniem
20 januari 2021

Na een lange tijd weer snel geleverd!

andre
18 januari 2021

Via de app besteld, deze gaf aan dat het om 18:30 bezorgd zou worden. Later een mailtje dat het om 19:00 uur bezorgd zou worden. Uitiendelijk kwam de bestelling om 19:40 uur pas aan. 1 uur en 10 minuten later dan in eerste instantie aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Veltink
17 januari 2021

100% voor elkaar, het eten en de bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

harmke
17 januari 2021

erg lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marinus
17 januari 2021

Prima voor elkaar en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
17 januari 2021

Om 16.30 hebben wij ons eten besteld en betaald. We konden kiezen voor bezorging om 17.30 óf voor de optie zo snel mogelijk. We kozen voor het laatste. Om 18.30! was er nog steeds niets waarop ik er achteraan heb gebeld. Meisje dat oppakte zei: oeh dat is niet goed. Maar onze bestelling zou as we speak op de grill liggen. 19.00 nog niets en er weer achteraan gebeld. Dit keer pakte er een jongen op die, na dat ik melde dat dit écht te lang duurde en mijn kids ondertussen in slaap vielen, zei dat hij daar niets aan kon doen. Een naar mijn idee vervelende en niet nette opmerking. Het is helaas niet de eerste keer dat we zo lang moeten wachten. We zijn ook niet gebeld dat het eventueel wat uit zou kunnen lopen zodat de keuze bij ons had kunnen liggen of we daar op wilden wachten. Dit heb ik ook gezegd tegen die jongen aan de telefoon waarop ik een geïrriteerde: ja, nou, sorry dan kreeg. Toen de bezorger het kwam brengen maakte hij een ongepaste grap: ja het kán zijn dat ik onderweg een pi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maneschijn
17 januari 2021

Het was weer heerlijk en heel snel bedankt 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter.zandbergen
17 januari 2021
Baary
17 januari 2021

Gisteren eten besteld en nu was het precies optijd compliment

Gerald Hilberink
16 januari 2021

Eten is goed. Moest jammer genoeg 3 kwartier wachten pp mijn bestelling

Hans
13 januari 2021

Het zag er allemaal goed uit. En het smaakte ook heel erg lekker.

Kroeze
12 januari 2021

Eten was super goed alleen jammer dat je zoals van ouds langer moet wachten met ophalen,,, voor de rest was het goed👌

Aaltink
10 januari 2021

15.00 besteld voor 18.00 18.45 er heen gefietst omdat ik nog niks had. 19.15 staat er iemand voor de deur. Helaas was de zak geknapt en lag alles op straat. Kan die jongen niks aan doen. Of ik het nog wou hebben of dat ze het opnieuw moesten maken.. Weer een uur wachten had ik geen zin in. 19.30 mijn geld opgehaald. Mensen als iemand om 15 uur besteld voor 18 uur en om 19 uur is het er nog niet. Moet je je schamen en de keet dicht doen. Het is niet de eerste keer dat ik lang moest wachten. Maar wel de laatste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kappert G.
10 januari 2021

Weer als vanouds 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 januari 2021

Goed op tijd en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilonka
10 januari 2021

Was lekker eten Duurde wel langer dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinders
10 januari 2021

Je zou denken na de verbouwing dat ze het nu wel voor elkaar hebben. Half 6 besteld, mailtje gekregen half 7 ophalen. Ben je daar om half 7... kun je daar meer dan 45 minuten wachten. Ze hebben de tijden nog steeds niet voor elkaar. Erg jammer. Bestellen de volgende keer wel weer ergens anders.

Gerco Horsman
9 januari 2021

Lang wachten op eten, bíjna 1 uur later ,niet echt netjes

Miranda
9 januari 2021
Arjan v. Laar
9 januari 2021

Ideaal dat je online kunt bestellen en het was netjes op tijd bezorgd.👍 het eten smaakte ook goed👍

Bertil
9 januari 2021

Netjes en optijd bezorgd, De Pizza was heerlijk en vers.

Jelmer kok
8 januari 2021

Kwaliteit aardapellen was goed Pizza niet gesneden alhoewel aangegeven dat dit wel moest. Pizza kwam koud aan. Ei was niet goed doorgebakken. Heel veel ui op pizza. Al in al, na de renovatie heb ik het gevoel dat het gaat over kwantiteit in plaats van kwaliteit. Voor renovatie was de kwaliteit veel beter.

Nico Winterman
8 januari 2021

Goed verzorgd eten. Alleen zou 19.40 ophalen en duurde langer. Voor rest erg lekker

Karin
8 januari 2021

Heerlijke pizza's en schotels! Makkelijk online te bestellen en te betalen. Aangegeven tijdstip om op te halen proberen ze zich ook goed aan te houden en mocht het een kwartier uitlopen dan verloopt de communicatie prima via de telefoon. Recent een grote verbouwing aan de zaak en het is prachtig geworden. Succes Team Milano!

Dianne
8 januari 2021

Hoi, de kebab was wat taai, voor de rest smaakte het wel goed. Jullie waren wel 25 minuten later dan aangegeven.

Danny klein kromhof
7 januari 2021

Pizza deeg was verbrand. Gedeeltelijk de groenten ook. Verder waren allebij pizzas goed belegd. Verder zoals ik gewend ben van jullie. Tevreden

Jeffry knol
7 januari 2021

Netjes optijd Alles was goed en lekker Top

Ricardo
7 januari 2021

Perfect! Zoals altijd!

Gerlinde bakker
6 januari 2021

Fijn dat jullie weer open zijn,vandaag pizza's besteld met 2x knoflooksaus. Ideal afgerekend. Pizza was op afgesproken tijd geleverd, geen knoflook saus maar wel voor betaald

Roelofs
4 januari 2021

Snel gebracht en altijd super eten! Blij dat ze weer open zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn schutte
4 januari 2021

Helemaal perfect👌👌👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veurink
3 januari 2020

Super snelle levering heel anders dan vroeger Erg blij mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otter
3 januari 2020

Was weer lekker en op de juiste tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tempert
3 januari 2020

Beetje in twijfel gestaan gezien de lange bezorgtijden maar t was er al eerder dan aangegeven ! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tage
3 januari 2020

Heerlijk gegeten, alleen de shoarma was koud..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mir
3 januari 2020

De bezorging werd op 1.5 uur geschat. Dat is erg lang. We hebben 1.5 uur gewacht, maar de pizza's kwamen ook nog eens 25 minuten later dan dat. Wij hadden geen honger meer.

Rutger
3 januari 2020

Tippie toppie, 45min en eten!

VF
3 januari 2020

Het eten was weer als vanouds maar helaas de wachttijd ook echt een drama Had gehoopt dat dat nu beter zou zijn Gun ze het echt wel maar was al een paar keer bij zn collega geweest ook prima maar geen milano maar wel altijd vlot klaar of snel inhuis Dit was al ren tijd een drama maar is nog niets veranderd ga het nog wel eens weer proberen maar het houd wel een keer op

Linda
2 januari 2020

Ik had om 17 uur besteld . De pizza was al om 16:35 bezorgd , 10 min eerder of later is niet erg maar bijna 30 min eerder kan echt niet. Ik had geluk dat de rest net thuis was gekomen.

T.Visser
2 januari 2020

Helemaal goed

Daniëlle
2 januari 2020

Onlinebestellen ging erg makkelijk. We kregen een tijd toegestuurd om op te halen. Maar kregen daarna een telefoontje dat het al een kwartiertje eerder klaar zou zijn en dat klopte! Prima service. Uiteraard waren de bestelde pizza , shoarma en kapsalons weer van top kwaliteiten!

Karen Kottier
2 januari 2020

De juiste tijd bezorgd, heerlijk gegeten

Huiskes
1 januari 2020
Annelies
1 januari 2020

Jammer dat de kindermenu patat gekruid was, onze Kids lusten dat echt niet. Helaas alleen de snack kunnen eten. De rest was echt super lekker!

Bonnie Meijerink
31 december 2020

Was weer een heerlijke pizza als vanouds en mooi op tijd bezorgd heerlijk gegeten

José
30 december 2020
Andre Büter
30 december 2020

Het was super lekker dat mag gezegd worden.

Miranda
30 december 2020

Het eten was heerlijk, alleen lange wachttijd 45 minuten boven de tijd wat afgesproken was.

Wesley
30 december 2020

Eten om 17:00 uur besteld zou om 18:00 geleverd worden werd uit eindeijk pas om 19:30 en was niet echt warm meer. Na de verbouwing echt achteruit gegaan maar wel de prijzen omhoog gooien

EB
29 december 2020

Altijd goed eten, nooit problemen en een top service!

Dani
29 december 2020

Was heerlijk, alleen had pasta carbonara besteld maar kreeg de pizza carbonara

Lars
29 december 2020

vanavond om 17:00 3 pizza's besteld. een mailtje gekregen dat de bestelling rond 18:30 bezorgd zou worden. om 19:00 zijn ze er nog niet dus maar even geprobeerd te bellen, deze word niet opgenomen. verder nog 5x geprobeerd te bellen.. zonder gehoor. om 19:40 krijg je nogmaals een mailtje dat de bezorger onderweg is. en ja hoor, om 19:50 zijn ze er eindelijk.

RH
29 december 2020

Pizza om 17:30 besteld, kon volgens systeem dan om 18:30 bezorgd worden. Bestelling geplaatst en toen kwam bericht dat pizza om 19:00 zou komen, oké is mee leven. 19:00 geen pizza, 19:30 geen pizza, 20:00 geen pizza en Milano telefonisch niet te bereiken. Maar zelf hamburgers in de pan gegooid want kinderen moeten toch eten.... 20:20....toch pizza na bijna 3 uur vanaf bestellen. tevens was er geen gevraagde knoflooksaus bij en pizza’s en zat er weinig tot geen kruiden op, heel teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel Braakman
29 december 2020

Helaas, voor ons nooit meer! Via de app besteld en ophaaltijd 1745 aangevinkt. Prima zou je denken. Maar dan komt een bevestigingmail met ophaaltijd ineens om 1830 uur. Gebeld met Julie en verteld dat 1830 uur echt telaat is. Na overleg bij jullie kon ik nu om 1800 uur komen afhalen. Vol goede moed kom ik iets voor zes de zaak binnen stappen. En wordt tot mijn stomme verbazing gezegd dat ik voor 1830 besteld heb. Daarna moest ik een half uur wachten totdat het klaar was. Oh ja en als de bestelling klaar was en je kon betalen per pin werd er gezegd dat pinnen niet kon. Dus kon je eerst naar de pinautomaat rennen terwijl het eten koud staat te worden. Jullie hebben lekkere pizza's, maar de service er omheen kan zo veel beter. Ps. Ik was niet de enige klant met klachten. Hierover

Rick
29 december 2020

Ongelooflijk slecht!!! Verkeerde bestelling kan gebeuren. Daarna 1 uur en 20 minuten gewacht tot ze de goede pasta kwamen brengen ( dit zou volgens milano 15 minuten duren ) ook toen was de bestelling wederom niet compleet. Maar of ik wel de verkeerd gebrachte pizza mee terug wou geven aan de bezorger... Geen milano meer voor mij.

Erjon van Veen
29 december 2020

Heerlijk gegeten jammer dat de randen erg hard waren. De bezorger wist het huisnummer lastig te vinden stond niet goed in zijn telefoon vertelde hij. In de bestelprocedure aangegeven om 17.00 uur te ontvangen en in de mail werd dit gelijk aangepast naar 17.20 uur. Soms kun je in een situatie zitten/komen dat het dan niet uitkomt. Weet niet of het mogelijk is maar als je de bezorgtijd voor het bestellen duidelijker is voorkom je misschien misverstanden. Dit is bedoeld voor opbouwende kritiek we zijn blij dat jullie weer open zijn. Bedankt

Prijs
29 december 2020

Bestelling te laat ontvangen en bestelling was ook niet compleet

Carl-Jan Krahwinkel
29 december 2020

Bestelling is nooit afgeleverd en pakken de telefoon niet meer op. Als je iets niet kunt halen, bel dan even (maar dat is blijkbaar al teveel gevraagd). Ps boek het geld maar weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
28 december 2020

Slechte bezorging, 2 1/2 uur moeten wachten op de pizza/shoarma. En dan alsnog zelf moeten ophalen.. geen korting niks. Bij de shoarma zat ook geen sla.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
28 december 2020

Ik vond het veel te lang duren.. me 2 kleine kinderen waren helemaal overstuur omdat ze mega honger hadden dus die maar aan het brood gezet... We probeerden te bellen maar naar 13 keer bellen geen gehoor.. vind het erg jammer want het eten is altijd goed nu was het lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kappert
28 december 2020

Het zal vast door de enorme drukte zijn gekomen, maar de Milano schotel was lauw, en de extra sausjes en pita broodje waren er ook niet bij. De wachttijd was ook wat lang maar het was ook heel erg druk en jullie deden je best om alles in goede banen te leiden.👍 Wij komen zeker de volgende keer weer en wensen jullie succes met de nieuwe zaak. Vr. Gr. Gerard Kappert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hekman
28 december 2020

Zou 2 uur en 10 minuten duren voordat de bestelling er was. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Personeel van Milano gebeld om te annuleren. Besteld bij de piramide, was er binnen 20 minuten en ook nog eens goedkoper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Di